A párommal már 6 hónapja próbálkozunk a babával. De eddig sajna még nem jött össze mit tegyek hogy, sikerüljön a baba?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat2012. dec. 11. 15:03
1/10 anonim válasza:
én ugyanígy vagyok, nekünk a második baba lenne. Az első 16 hónapos, vele 9 hónapig próbálkoztunk, nem volt sürgős, nem siettettük !!Most a másodiknál kellett volna hogy az első pici 24 hós koráig megszülessen a jobb gyed miatt !!Azt mondják a második hamarabb összejön ,hát nem úgy látom, pedig már 2 hónapja használok ovulációs mikroszkópot!!!
2/10 anonim válasza:
Szia. Nalunk is ez a helyzet :/ En meg ezt a honapot bizom a sorsra...! Egyebkent terhes vitamin + ciklus elso feleben cickafark , masodik feleben palastfu tea, ha akarod kiegeszitheted meg egy baratcserje kapszulaval. Ovulacios teszt vagy mikroszkop esetleg homerozes reggelente. Ferjednek E-C vitamin. Aktus utan amig rudsz maradj vizszintbe. Sok sikert!
3/10 anonim válasza:
Mi is ugyanebben a cipőben járunk,fél éve próbálkozunk már. Most 24-ére nem várom,és nagyon bizom a Jézuskában..!!:)
4/10 A kérdező kommentje:
Szia és a tea meg a kapszula az seggit ebben
2012. dec. 11. 16:40
5/10 anonim válasza:
Itt olvashatsz a teakrol. Igazabol nem tudok biztosat mondani a hatasukrol mert meg nem hasznaltam. En is 24.ere nem varom es a Jezuskaban bizom. De ha nem jon a csoda akkor ezeket fogom bevetni. Premens (baratcsereje) kapszula+ cicka/palastfu tea+ elevit es Pg53 mini mikroszkopot fogok hasznalni. Udv. 2. Valaszolo
6/10 anonim válasza:
A, B12, C, D vitamin, Folsav+vas folyamatosan, + nagy mennyiségű multivitamin. Ha 1 éven belül nem jön össze a baba, vizsgáltasd ki magad.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2012. dec. 12. 14:40
8/10 anonim válasza:
Mi 10 hónapja próbálkozunk, sajnos sikertelenül (ma jött meg). Ahogy itt olvasgatok, nem vagyunk ezzel egyedül. Úgy tűnik lassan civilizációs ártalom lesz a késői teherbeesés is. Hát én kezdtem hőmérőzéssel, számolgatással, aztán ovu teszt, cickafark-palástfű tea, terhesvitamin, méregtelenítés. Jelenleg FLP-s aloe vera termékeket szedünk a párommal. Ha néhány hónapon belül nem jön össze irány a doki. Neked sok sikert ék kitartást, meg türelmet!
9/10 A kérdező kommentje:
Hát én is bízom a Jézuskában
2012. dec. 12. 18:06
10/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönőm a jó tanácsokat :) :) és jön a kis baba :) :)
2013. febr. 1. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!