Ki lehet mutatnia terhességet? Nem szeretnék babát fiatal vagyok még hozzá nagyon!
Figyelt kérdés
14vagyok és még szüz és pasimmal pettingeltünk ruha volt rajtam meg rajta is éskivertem neki miközbe ujjazott a sperma a felsőmre ment és amikor elélvezett addig ujjazott utána kivette a kezét és abba ahgytunk mindent de félek vmi előváladék rá ment az ujjára holnap megyek orvoshoz ien vizsgáltra mert már 1-2 hónapja be vok jelentkezve mert minden évben szoktam menni a biztonság kevéjért és azt szeretném megtudni hogy a vizeletből vagy a vérből 5nap után meglehet tudni hogy terhes vagyok e?? köszi a válaszokat2008. máj. 27. 20:04
1/4 anonim válasza:
Simán.A vérvétel a legtutibb.De nyugi tudom mit érzel,de semmi baj nem lesz.100%.Nyugii!
2/4 anonim válasza:
persze vegyél egy tesztet a patikában vagy a dm ben vagy a rosmanban és az kimutatja kb 580-1700 Ftz között mozog
3/4 anonim válasza:
sajna az aktus után 5 nappal még nem lehet megállapítani.
Vérből is leghamarabb 10-15 nap kell, ha jól tudom, teszttel pedig a várt mensi előtt 1-2 nappal.
4/4 anonim válasza:
5 nap után nem nagyon lehet még tudni, hogy teherbe esett e valaki. De szerintem te biztosan nem! Nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!