Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehettem terhes, ha...

Hogy lehettem terhes, ha orvosilag nem lehettem volna?

Figyelt kérdés

2 éve megállapították laporoszkópiás műtéttel, hogy vezetékelzáródás miatt nem lehet természetes úton gyermekem. Ezt követően 2 lombikom volt, amelyből másodszori alkalommal született egy kisfiam.

Kb. egy hete kezdődtek el furcsa terhességi tüneteim. Reggeltől-estig hányinger, hasfájás, mellfeszülés. 4 nap után csináltam egy tesztet, ami egyből erős csíkú pozitív lett. Azóta folytatódnak a jelek és még továbbiak is jelentkeztek.

Jövő hétfőre kaptam időpontot nőgyógyásznál, de eléggé aggódom nehogy probléma legyen, méhen kívüli vagy más gond, mert pici barnás vérzésem volt. Na, meg ha nincs rendbe a vezetékem akkor mi ez az egész?

2012. dec. 8. 13:49
 1/7 Manka68 ***** válasza:
92%

Szia!

Írtad hogy közben született babád. Ilyenkor átrendeződhetnek a dolgok odabent, a letapadások felszakadhatnak. Talán ez tett rendbe téged is. :-)

2012. dec. 8. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:
hu de kiváncsi vagyok gratulálok,majd ird meg mit mondott az orvos.
2012. dec. 8. 16:06
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Petevezetők néha van hogy megnyílnak maguktól pláne szülés után.
2012. dec. 8. 16:07
 4/7 anonim ***** válasza:

Vannak véletlenek amire az ember nem tudja a választ. Nem egyszer hallottam, hogy valakinek nagyon hosszú volt a ciklusa és még is babás lett. Köztük én is. De erre nem lehet mit mondani. Halkan gratulálok kíváncsian várom a fejleményeket.

Egy valószínűleg kismama mert egy pár napja halványan pozitívat teszteltem. :)

2012. dec. 9. 07:51
 5/7 A kérdező kommentje:
Valóban terhes lettem, ami szinte hihetetlen volt. Sajnos azonban örömem nem sokáig tartott, mivel 9 hetesen elment a baba :-(
2013. jan. 11. 16:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sajnálom. Viszont ha szeretnétek tesót akkor tudjátok, hogy nem lehetetlen teherbe esned.
2013. jan. 11. 16:44
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezt most már tudjuk. Még nem tudom hogyan lesz tovább, mert nagyon megviseltek a történtek és kell idő amíg feldolgozom. Azonban, mivel 40 éves vagyok, így nincs túl sok időm várakozni sem.
2013. jan. 11. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!