Hogy lehettem terhes, ha orvosilag nem lehettem volna?
2 éve megállapították laporoszkópiás műtéttel, hogy vezetékelzáródás miatt nem lehet természetes úton gyermekem. Ezt követően 2 lombikom volt, amelyből másodszori alkalommal született egy kisfiam.
Kb. egy hete kezdődtek el furcsa terhességi tüneteim. Reggeltől-estig hányinger, hasfájás, mellfeszülés. 4 nap után csináltam egy tesztet, ami egyből erős csíkú pozitív lett. Azóta folytatódnak a jelek és még továbbiak is jelentkeztek.
Jövő hétfőre kaptam időpontot nőgyógyásznál, de eléggé aggódom nehogy probléma legyen, méhen kívüli vagy más gond, mert pici barnás vérzésem volt. Na, meg ha nincs rendbe a vezetékem akkor mi ez az egész?
Szia!
Írtad hogy közben született babád. Ilyenkor átrendeződhetnek a dolgok odabent, a letapadások felszakadhatnak. Talán ez tett rendbe téged is. :-)
Vannak véletlenek amire az ember nem tudja a választ. Nem egyszer hallottam, hogy valakinek nagyon hosszú volt a ciklusa és még is babás lett. Köztük én is. De erre nem lehet mit mondani. Halkan gratulálok kíváncsian várom a fejleményeket.
Egy valószínűleg kismama mert egy pár napja halványan pozitívat teszteltem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!