Szerintetek mennyi az esélye annak, hogy terhes lettem? Többi lent
Figyelt kérdés
24 vagyok párom 30 lesz. Reggel szexeltünk gumival, nemrég hagytam abba a gyógyszert kb. három honapja. 24. én jött meg a mensim szóval pont peteérésbe vagyok a netes kalkulátor szerint. szóval reggel megtörtént és mikor kivette láttuk, hogy fullra semmi nincs a gumiba, magyarán kiszakadt. mennyi az esélye?2012. dec. 7. 19:47
1/12 anonim válasza:
Elég magas az esélye. Nem tudom ez most jó v. rossz hír?
2/12 A kérdező kommentje:
még én sem tudom:) ha jönni kell hát jöjjön, korba ott vagyunk. páromnak jó a fizetése nekem is van munkám, dehát nemtudom hogy elküldenének e vagy visszavennének e ez lenne az ellenérv. még van időm bevenni az esemény utánit, de lehet hogy ez van megírva :) legalább jó volt a szex:D és szerelem gyerek lenne:P azért várom még a többi kommentelőt is
2012. dec. 7. 20:09
3/12 anonim válasza:
Ha pont most van peteérésed, akkor elég nagy esély van rá.
Ha baba lesz, megtartjátok?
Ja, ha esetleg nem tartanátok meg, javasolnám a 72 órás tabit.
18hkm.
4/12 A kérdező kommentje:
persze megtartanánk :) párom már nagyon szeretne, de én kicsit bizonytalan vagyok de csak a meló miatt. 1 éve és 1 honapja dolgozok akkor már kapnék gyedet ugye? nem szeretnék csak gyest kapni. előtte jártam okj-ra az is beleszámít ugy tudom.
2012. dec. 7. 20:11
5/12 anonim válasza:
Nagy az esélye.
Ha terhes leszel, 2013ban fogsz szülni, így az előző, vagyis 2012es évi kereseted lesz a gyeded alapja.
Kíváncsi vagyok, mi lesz!
6/12 A kérdező kommentje:
köszi, akkor azért többet fogok kapni mint 28500 :D én is nagyon kiváncsi vagyok lesz ami lesz :) szerintetek mikor csináljak tesztet? van olyan ami már pár nap után kimutatja és nem egy-két hét után?
2012. dec. 7. 20:25
7/12 anonim válasza:
Nagyon átérzem a helyzetet,mi is így jártunk idén májusba. Én 24 vagyok,párom 30 éves. Neki jól fizető munkája van,én is 2 éve dolgozom.Nem terveztük a babát,csak véletlenül sikerült.Megtartottuk,és nagyon várjuk már hogy előbujjon a kisasszony :)
Szerintem igen nagy az esélye hogy nektek is összejött a baba!Én szorítok nektek! :D
34+4 hkm
8/12 A kérdező kommentje:
jajj istenem nagyon izgulok, de arra még nem válaszolt senki, hogy mikor érdemes tesztet csinálni és melyik fajtát ami bomba biztos? :)
2012. dec. 7. 21:25
9/12 A kérdező kommentje:
jah és persze gratulálok nektek:)
2012. dec. 7. 21:26
10/12 anonim válasza:
Aktus után két héttel érdemes tesztelni, de nem biztos, hogy pozi lesz. A mensi elmaradása után már biztosat mond a teszt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!