Ha egy kis esélye van annak, hogy terhes lehetek, hagyjam
abba a tornát?
Figyelt kérdés
kb.peteéréskor voltunk együtt a párommal-semmi tünet nincs-hogy is lehetne pár nap után...hagyjam abba az ugrálós-és a hasizmos tornát?vagy,ha egy baba meg akar maradni-úgyis megmarad?
2012. okt. 31. 20:26
1/8 anonim válasza:
Szerintem hagyd abba.
2012. okt. 31. 20:35
2/8 anonim válasza:
Ha tudatos a dolog, lehet, hogy érdemes visszavenni ilyenkor. Nekem 5 hetesen derült, ki, hogy terhes vagyok, még előtte nap is jól kihajtottam magam a konditeremben, nem lett gond, sajna 5 héttel később elvetéltem, de ha tudtam volna, hogy terhes vagyok nem tornázok.
2012. okt. 31. 21:03
3/8 anonim válasza:
A tornát nem kell, de a hasizmozást hagyd abba.
38 hkm
2012. okt. 31. 21:09
4/8 anonim válasza:
Dehogy hagyd mozgas jot tesz jobb a verkeringes tole csak jot tesz a terhessegnek hasizmot egesz a 20 hetig vegezheted.ugralhatsz amig a meh a kismedenceben vedve van az kb 10-12 het.trehesseg nem betegseg egeszseges allapot mindent vegezhetsz es mozoghatsz amit terhessseg elott vegeztel.(kiveve buvarkodas es ejtoernyo ill extrem sportok)
2012. okt. 31. 21:43
5/8 anonim válasza:
Szia! En is rendszeresen edzettem. Heti 5-6x. Aerobic, kangoo, stb.
A dokim azt tanacsolta, hogy a mensitol peteeresig mehet a kemeny torna, de peteeres utan kicsit alljak le. Ne csinaljam az ugralos, hasizmozos reszt, es csak annyit, amennyi jolesik. Ne eroltessem meg magam. Aztan ha megjott, akkor mehet a kemeny megint:)
33 hkm
2012. okt. 31. 21:46
6/8 anonim válasza:
Hát a beágyazódás kritikus időszak ha akkor ugrálsz akkor lehet rosszul tapad meg és elvetélhetsz!
A mozgás tényleg jót tesz de, pl én most csak szoba kerékpározok esténként azt is lightosan, mert nagyon szeretném a babát!
2012. okt. 31. 22:03
7/8 anonim válasza:
en futottam es elveteltem....
2012. nov. 1. 14:04
8/8 A kérdező kommentje:
köszi lányok..
az első babánál nem aggódtam-én is futottam,emelgettem..-és tök egészséges a kisfiam-ez 5éve volt.de most már 35vagyok-és kicsit óvatosabb..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!