Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gumival védekeztünk, lehetek...

Gumival védekeztünk, lehetek terhes? Többi lent

Figyelt kérdés
Barátommal szex közben gumival védekezünk, de előfordulhat az, hogy így is terhes lehetek? 24-én kellett volna megjönnie, előtte 1,5 héttel érzékennyé vált a mellbimbóm és fájdogált a hasam, úgy gondoltam minden oké, természetes hiszen közel van (de még sosem fájt a mellem előtte). Fáradékony vagyok és sokszor volt rossz a gyomrom. Most meg barnás folyásom van vagy nem tudom minek nevezzem, szerintetek ez menstruációnak számít vagy teszteljek holnap? válaszokat előre is köszönöm
2012. okt. 30. 15:19
 1/8 anonim ***** válasza:
esély van rá, hogy terhes vagy...
2012. okt. 30. 15:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne felj...nalam ugyanez a tunet mensi elott...

"barnazas"-en azthittem VEGRE terhes vagyok,de NEM...ez csak a mensit jelezte,kb. 5 nappal az "igazi"mensi napjatol szamolva.

A cicifajdolgalas,az is uj nalam...nem mindig van,ha eddig neked sem volt,lehet,hogy most van,utana megint nincs...tehat ez nem kell "jel legyen"...

Ha pedig helyes volt a vedekezes,baj nem tortent,akkor nincs mirol beszelni...

Szerintem a tested mar jelzi,hogy hamarosan mensi ido...

Nem beagyazodasi verzes...(szerintem)

DE! Mikor kell megjojjon?

2012. okt. 30. 15:45
 3/8 anonim ***** válasza:

huuuh,most olvasom,hogy 24. kellett volna...

BOCSI!!!

Akkor viszont irany tesztet vegyel,mert mar kimutatja!!!!

2012. okt. 30. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs 100%-os védekezési forma. Az óvszer pearl indexe 3-4, tehát 100 nőből 1 éven belül 3-4 teherbe esik mellette. Igen, ha késik és úgy érzed, ezek szokatlan tünetek nálad, érdemes egy terhességi tesztet csinálni, majd eredménytől függetlenül orvoshoz menni.
2012. okt. 30. 16:01
 5/8 A kérdező kommentje:
holnap reggel fogok tesztelni majd, csak nagyon is érdekel, hogy történt e már valakivel hasonló szituáció
2012. okt. 30. 16:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Megnéztétek aktus után, hogy kiszakadt-e a gumi?

Amíg óvszerrel védekeztem nekünk is kiszakadt egyszer, kész szerencse, hogy a partnerem mindig ellenőrizte.

2012. okt. 30. 16:40
 7/8 A kérdező kommentje:
az elején gumi nélkül csináltuk majd aktus közben került fel a gumi...soha nem volt semmi probléma, elég furcsa és korai is még nekem ez, de majd kiderül holnap! köszönöm a válaszokat!!
2012. okt. 30. 17:24
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Na mit lett a teszt eredménye?

Egyébként mi is így védekezünk, ha ezt annak lehet nevezni :D

2012. nov. 2. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!