Mi lesz a vége szerintetek? Olyan nehéz kivárni, ugyhogy csak kíváncsi vagyok a véleményekre, esetleg észrevételekre
Figyelt kérdés
hétfőn kéne megjönnie, de már egy hete leszkad a cicim. szoktam érezni mensi előtt de max 3-4 nappal előtte szokott elkezdeni fájni, és ennyire nem már menésnél is érzem, feküdni szinte nem is tudok rajta. hányinger, szédülés, de ez lehet időtől is akár. a méhszájam zárt és kemény, azt nem tudom hol helyezkedik el, mert eddig nem foglalkoztam vele. az utóbbi hónapokban mensi előtt nagy fokú édesség éhségem volt, most viszont alig tudok édes kajára nézni. én aki dohányos voltam, még a cigifüstől is forgolódom, és krémes folyásom van néha, vagy száraz vagyok.
szerintetek meg fog jönni? mikor tesztelhetek a legkorábban?
2009. aug. 19. 19:31
21/21 anonim válasza:
Sajnálom! :( Pedig gondoltam rád... Kívánom, hogy mielőbb összejöjjön a baba! Terhesvitamint azért szedhetsz már most, azzal bajt nem csinálsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!