Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi lesz a vége szerintetek?...

Mi lesz a vége szerintetek? Olyan nehéz kivárni, ugyhogy csak kíváncsi vagyok a véleményekre, esetleg észrevételekre

Figyelt kérdés

hétfőn kéne megjönnie, de már egy hete leszkad a cicim. szoktam érezni mensi előtt de max 3-4 nappal előtte szokott elkezdeni fájni, és ennyire nem már menésnél is érzem, feküdni szinte nem is tudok rajta. hányinger, szédülés, de ez lehet időtől is akár. a méhszájam zárt és kemény, azt nem tudom hol helyezkedik el, mert eddig nem foglalkoztam vele. az utóbbi hónapokban mensi előtt nagy fokú édesség éhségem volt, most viszont alig tudok édes kajára nézni. én aki dohányos voltam, még a cigifüstől is forgolódom, és krémes folyásom van néha, vagy száraz vagyok.

szerintetek meg fog jönni? mikor tesztelhetek a legkorábban?

2009. aug. 19. 19:31
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia :) nagyon pozitiv amiket érzel! :) Nagyon szoritok, hogy kislurkó legyen az oka! :) Tesztelni lehet már 1-2 nappal a nemvárt előtt is, van akinek már akkor is pozitiv,ill. a nemvárt napján vagy pár nappal később, akkor se keseredj el, ha elsőre negativ, vagy csak halvány! :) ilyenkor még alacsony a hcg. Sok-sok boldogságot! NAgyon szorítok! Majd írj, hogy "mi lett a vége"! :))
2009. aug. 19. 19:35
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Gyanús a dolog... :D Én is kíváncsi vagyok mi lesz a vége és nagyon szurkolok!!!
2009. aug. 19. 20:24
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
MOst már csak azért írok, mert én is nagyon kíváncsi vagyok! Hasonlóak voltak tüneteim, pedig imádtam az édességet, de csak a 6. héttől (mert addig nem is tudtam a babuciról). Szóval növekszik a szurkoló táborod! :)
2009. aug. 19. 20:46
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elkeseríteni, de eddig 2x voltam így, és mind 2x megjött:-(

Ma már tudom, hogy, ha fáj a cicim megjön:-(

Sok terhes nőt kérdeztem, s nekik csak a nemvárt nem jövetele után fájt:-(

De remélem te nem olyan féle vagy mint mi:-)

Szorítok neked

2009. aug. 19. 21:02
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mikor én terhes lettem,a nemvárt előtt 2 héttel majd leszakadt mindkét cicim...ez is lehet pozitív jel!
2009. aug. 19. 22:48
 6/21 A kérdező kommentje:

jajj de jó ezeket olvasni!!!!

akinek kétszer megjött a cicifájásnál: nekem is szokott fájni, legelőször amikor el kezdett fájni akkor is reménykedtem, de azóta minden mensi előtt fáj, de csak pár nappal előtte. viszont barinőm aki most lesz 12 hetes terhes ő mondta, h neki is szokott fájni, de most jóval előbb kezdett neki is. ezért reménykedem nagyon, mert iszonyatosan vágyom rá!!!!!

holnap lesz a szülinapom, és mind két mamámtól (akik sajnos már nem ismerhetik a dédunokájukat) azt kértem, hogy adjanak egy bébit nekem:D

hát remélem hétfőn egy késői ajándékként kapok egy pozitív tesztet...

nagyon aranyosak vagytok, hogy szurkoltok, ígérem írok, h mi lett az eredmény:D

remélem POZITÍV dolgokkal térek vissza:D:D

2009. aug. 19. 23:13
 7/21 A kérdező kommentje:

kérnék szépen még véleményeket azzal kiegészítve, hogy tegnap óta meg akar jönni érzésem van.

volt valaki úgy, hogy így érzett félve ment állandóan wc-re és mégis babás lett???

2009. aug. 22. 16:07
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia én keddre nem várom. Nekem fájni nem fáj a cicim viszont a bimbóim kikerekedtek jobban és nekem nem szokott semmi jelem lenni mensi elött csak simán megjön és kész. Egyszer már voltam terhes csak sajnos elment és akkor is úgyanígy kezdődött úgyhogy remélem nekem is baba van a dologban. Szoratok Neked!!!!!!! Irj majd.
2009. aug. 22. 16:14
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én sajnos az ellentáborhoz tartozom,nem tudok biztatót írni.Nekem már többször voltak ilyen tüneteim,legutóbb dokihoz is elmentem,mert nem jött meg de sajnos azóta sincs baba:((

Neked mindenesetre nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!.Majd írj.

2009. aug. 22. 17:01
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Megjöhet a mensi akkor is ha terhes vagy, sokan ezért nem gondolnak rá hogy terhesek. Én nagyon szoritok hogy baba legyen :) A tünetek arra utalnak. Tesztet már csinálhatsz szerintem . nekem pozitiv lett már elég korán. Nem hittem a szememnek úgyhogy én 3 at is csináltam :)

Az utolsó hozzászólonak is szoritok, remélem hamarosan nálad is összejön.

2009. aug. 22. 17:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!