Mi lesz a vége szerintetek? Olyan nehéz kivárni, ugyhogy csak kíváncsi vagyok a véleményekre, esetleg észrevételekre
hétfőn kéne megjönnie, de már egy hete leszkad a cicim. szoktam érezni mensi előtt de max 3-4 nappal előtte szokott elkezdeni fájni, és ennyire nem már menésnél is érzem, feküdni szinte nem is tudok rajta. hányinger, szédülés, de ez lehet időtől is akár. a méhszájam zárt és kemény, azt nem tudom hol helyezkedik el, mert eddig nem foglalkoztam vele. az utóbbi hónapokban mensi előtt nagy fokú édesség éhségem volt, most viszont alig tudok édes kajára nézni. én aki dohányos voltam, még a cigifüstől is forgolódom, és krémes folyásom van néha, vagy száraz vagyok.
szerintetek meg fog jönni? mikor tesztelhetek a legkorábban?
Szia!Nekem hányingerem volt és vidámparkba voltam és a megszokottnál is jobban szédültem és rosszul voltam a körhintákon!
NAGYON NAGYON NAGYON SZURKOLOK!!!!!
Ha a nagyiktól ezt kérted biztos jönni fog a baba, de ha esetleg nem most akkor a következő alkalommal!DE MOST FOG JÖNNI!!!
Szurkolok egy 15 hónapos kislány és egy 32+1 hetes pocaklakókislány anyukája!
:)
köszönöm nagyon aranyosak vagytok!!
sok -sok egészséget akik pocisok, vagy már van babájuk, esetleg nagyobb gyermekük, és sok szerencsét azoknak akik velem együtt szeretnének.
nagyon reménykedem, de mindig letörök amikor ez a megjön érzés van....
kedves 12 hetes! nagyon gratulálok:D
kedves utolsó neked nagyon szorítok, de csak megjegyezném, hogy a fáj az pontos j:D csak azért, hogy ha máskor írsz ide, nehogy bunkók oltsanak le!!!
mindenkinek köszönöm, hétfőn nem tudok tesztelni, mert direkt nem vettem tesztet, ha nem jön meg hétfőn megveszem de csak kedd első pisiből merem!
írok, hogy mi van, de azért ha vannak még tapasztalatok írjatok!!
szia olvastalak én is, nagyon ugy gondolom hogy baba lehet.. a méhszájad kemény és fenn van ez jo jel, mert mensi elött mindig kinyilik mindenkinek. az is jo lenne ha holnaptol ébredési hőt mérnél és ha magasabban van pl 37 körül az is nagyon jo jel.. mondjuk nekem 37 re jön meg, aztán leeseik ha már megjött, de azért mérd meg holnap és ird meg, és vegyél egy tesztet, nagyon gyanus vagy, szurkolok nagyon.
32
sajnos ma megjött:(:(:(
sok szerencsét mindnenkinek!
Szia!Én a vidámparkos válaszoló vagyok!
Nagyon sajnálom de ne csüggedj következő alkalommal biztosan sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!
Én nagyon hiszem hogy a nagyik segíteni fognak!!!!!!!!!!!
A kis angyalkáid már várják mikor költözhetnek a pocakodba!!!
Sok sikert a következő "bevetéshez" meglátod sikerülni fog!!!!!Drukkolok!!!!!!
köszi szépen nagyon aranyos vagy!
megpróbálok nem elkeseredni és csak tovább lépni, nem görcsösen akarni, nagyon sokat olvastam, hogy lehet pont ez kell a sikerhez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!