Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek? Ma csináltam egy...

Szerintetek? Ma csináltam egy tesztet és én látok rajta egy nagyon halványka második csíkot. De nem akarom bebeszélni magamnak mert már nagyon sok csalódás ért. A kép nem a legjobb minőség.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2012. dec. 5. 15:17
1 2 3
 11/21 Mara Acoma ***** válasza:

Átraktam negatívba, így is csak egy csík:(( Holnap csinálj a reggeli elsőből még egyet.

[link]

2012. dec. 6. 05:11
 12/21 anonim ***** válasza:
szerintem ne keseredj el és ne pörögj ennyire rajta! nekünk is hosszabb idő volt mire összejött, és érdekes módon abban a hónapban sikerült amikor azt mondtam hogy jó, én unom hogy minden hónapban hogy úgy viselkedek ciklus második felétől mint egy megszállott, nem csinálok semmit amit terhesen ne lehetne mert hát ugye lehet hogy már terhes vagyok, plusz napokkal a nemvárt előtt már tesztelek, és óriásiakat csalódok a negatívban... Volt egy pont amikor azt mondtam hogy ebből elég, élek normálisan, és csak akkor tesztelek ha nem jött meg. Abból úgyis kiderül, minek stresszeljem magam fölöslegesen napokkal előtte. Abban a ciklusban nem jött meg, teszteltem, végre + lett. És nem az enyém az egyetlen eset hogy akkor jött össze amikor az ember annak ellenére hogy megtesz mindent hogy összejöjjön, mégsem válik egy komplett idiótává (már bocs, én magamon ezt éreztem). :-)
2012. dec. 6. 09:34
 13/21 anonim ***** válasza:
Teszteltél ma reggel?
2012. dec. 6. 13:51
 14/21 A kérdező kommentje:
2012. dec. 7. 09:24
 15/21 A kérdező kommentje:

Ez lett a ma reggeli tesztem, majd ki ugrottam a bőrömből :)

Jobban látszik már, de még mindig nem erős.

A kép nem a legjobb, mert nagyon rossz a mobilom. De remélem azért sejteti magát :)

2012. dec. 7. 09:29
 16/21 anonim ***** válasza:

Valami mintha látszódna...

Mikor kellene megjönnie?

Vasárnap tesztel, akkorra már rendesen kellene látszódnia erősen, mert ez még nagyon halvány

2012. dec. 7. 09:30
 17/21 A kérdező kommentje:

Tegnap kellett volna megjönnie.

26.-án voltam a nődokimnál, és akkor látott egy szép érett petét, ékkor még jobban akcióba lendültünk :)

Hétfő óta barnás folyásom van, ezért csinálgattam a teszteket hátha mutat valami biztatót. Csak lehet kicsit türelmetlenebb voltam a kelleténél :)

2012. dec. 7. 09:37
 18/21 anonim ***** válasza:
ha barnás folyásod van azért annyira ne örülj, lehet még a végén meg fog jönni. nekem 1 hetet késett, bivaly erős + tesztjeim voltak, és elkezdtem kicsit barnázni, majd jobban, és megjött végül. a tuti + teszted van menj azonnal dokihoz, lehet ír fel vmi gyógyszert.
2012. dec. 7. 12:49
 19/21 anonim ***** válasza:
meg ha 26-án látott érett tüszőt, akkor elvileg lehet csak késik, mert a tüszőrepedés után két héttel jön meg elvileg. tehát azért még jövő hét közepéig megjöhet.
2012. dec. 7. 12:51
 20/21 anonim ***** válasza:

Én látok nagyon halvány csíkot, de még nem bízd el magad szerintem.

Viszont, amikor én teszteltem, ezek az olcsóbb tesztcsíkok az elmaradás után is még sokáig nagyon halványak voltak, még a 10-es erősségűek is, nem tudom miért. A rendes vizeletsugarasak már erősebbek voltak jóval. Még várj pár napot vagy szerezz be "jobb" minőségű tesztet. Ha ezek a tesztek halványan pozitívak és már a terhességet jelzik, akkor a Clearblue már egyértelműbb lesz. De nem a DM-ben vedd, hateheted, mert a gyógyszertárban egy jó 700-600 forinttal olcsóbb. Vagy még a DM-ben kapható Corax Be Sure is korán kezd el csíkosodni. De a legolcsóbb megoldás várni még pár napot:) Sok sikert kívánok neked! És valószínű élőben jobban látszik az a második csík.

2012. dec. 7. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!