Szerintetek? Ma csináltam egy tesztet és én látok rajta egy nagyon halványka második csíkot. De nem akarom bebeszélni magamnak mert már nagyon sok csalódás ért. A kép nem a legjobb minőség.
Ez lett a ma reggeli tesztem, majd ki ugrottam a bőrömből :)
Jobban látszik már, de még mindig nem erős.
A kép nem a legjobb, mert nagyon rossz a mobilom. De remélem azért sejteti magát :)
Valami mintha látszódna...
Mikor kellene megjönnie?
Vasárnap tesztel, akkorra már rendesen kellene látszódnia erősen, mert ez még nagyon halvány
Tegnap kellett volna megjönnie.
26.-án voltam a nődokimnál, és akkor látott egy szép érett petét, ékkor még jobban akcióba lendültünk :)
Hétfő óta barnás folyásom van, ezért csinálgattam a teszteket hátha mutat valami biztatót. Csak lehet kicsit türelmetlenebb voltam a kelleténél :)
Én látok nagyon halvány csíkot, de még nem bízd el magad szerintem.
Viszont, amikor én teszteltem, ezek az olcsóbb tesztcsíkok az elmaradás után is még sokáig nagyon halványak voltak, még a 10-es erősségűek is, nem tudom miért. A rendes vizeletsugarasak már erősebbek voltak jóval. Még várj pár napot vagy szerezz be "jobb" minőségű tesztet. Ha ezek a tesztek halványan pozitívak és már a terhességet jelzik, akkor a Clearblue már egyértelműbb lesz. De nem a DM-ben vedd, hateheted, mert a gyógyszertárban egy jó 700-600 forinttal olcsóbb. Vagy még a DM-ben kapható Corax Be Sure is korán kezd el csíkosodni. De a legolcsóbb megoldás várni még pár napot:) Sok sikert kívánok neked! És valószínű élőben jobban látszik az a második csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!