Ki hány évesen és mennyire gyorsan esett teherbe?
Szia!
Én 29 évesen,a 3. védekezés nélküli hónapban lettem terhes.:-)
Szia!
Én 27 voltam és első hónapban sikerült. Jelenleg 29 vagyok és a másodikkal vagyok pocakos. Most is első hónapban sikerült. :)
Szia!
Én most várom a 2. babámat, mind a kettőnél védekeztünk (gumival), tehát..elég gyorsan. :)
Az elsővel (kislányommal) egy hónap híján voltam 18 éves, most a 20. szülinapomtól pár napra vagyok kiírva szintén kislánnyal. A párom most nemrég lelépett tőlünk, tehát nekem elég nehéz dolgom lesz egyedül. (egyedül lakok a babámmal)
Nyilván nehézkes lesz nektek is, de megéri. :)) Sok sikert nektek
Én 20 évesen rögtön terhes lettem, most 37évesen, új férjjel nem sikerül már 2 éve. :(
Úgyhogy lányok NE várjatok, mert sokkal nehezebb ilyenkor már. A 26 év szerintem jó, valószínű hamar össze is fog jönni. :) Drukkolok!! :)
Nálam az első már az első hónapban sikerűlt.(7 Éves)
A másodikkal már 3 hónapja próbálkozunk. 28 éves vagyok és még semmi.
na közben írtak, úgyhogy nem az utolsó elöttinek írtam, mert az is én voltam :) , hanem a fiatal 20 éves anyának, aki egyedül maradt terhesen! Milyen pasik vannak egyébként! Hogyan tudott otthagyni kisgyerekkel és terhesen??
Bocsánat kérdező nem akarom a kérdésed offolni, de nem bírtam magamban tartani! :)
Szia. 27 évesen a harmadik védekezés nélküli hónapban sikerült összehoznunk a kis drágánkat, aki épp most a bordáimon keresztül szeretne kijönni :)
Sok sikert Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!