Akik mensi előtt 5-6-7 napig barnáztak, milyen gyorsan estek teherbe?
Kedves Utolsó! Mennyi ideig tartott a barnázás a teherbe esés előtt? És már régóta tartott?
Nekem is van egy kisfiam, előtte is barnáztam, de a második már 3 éve nem jön össze :(
Utolsó vagyok:
Nekem azután lett a barnázás, miután a fogamzásgátlót abbahagytam. Kb 1 év alatt annyira kitolódott, hogy egy hétig barnáztam, mielőtt megjött :( Dokik annyit mondtak, ha majd nem jön a baba, akkor csináltatni kéne hormonszint vizsgálatot stb. De akkor még évekig nem volt aktuális a baba. Mire szerettünk volna gyereket, arra magától helyreállt nálam, és csak 2-3 nap barnázás maradt előtte. (Ez a probléma megjelenésétől kb 3-4 év volt...). Első hónapban összejött akkor a fiam, most másfél éves, hamar megjött újra a mensim, és 13 hónapos volt, amikor eldöntöttük, hogy jöhet a tesó. Mostanság kb 2 napot barnáztam csak előtte.
Érdekes módon az elsővel nem volt semmi gond a terhesség elején, most meg kb a 9. héttől a 13-ig előfordult vérzés, nem is egyszer. (Nem írtak rá semmit, mert mindannyiszor elmúlt magától.)
Ha 3 éve nem jön össze, biztos érdemes lenne valamit lépni. Neked nem fogamzásgátló zavarta össze? (Én emiatt az életben nem fogok szedni ilyen vackokat.)
23 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!