Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan essek "gyorsan" teherbe?

Hogyan essek "gyorsan" teherbe?

Figyelt kérdés
8 hónapja nem szedem a fogamzásgátlót,próbálkozunk,hogy összejöjjön a baba,mert nagyon szeretnénk már,de úgy néz ki nem sikerül :( mulhét pénteken voltam nőgyógyásznál (mert 50 napja volt utoljára mensesem)szerettem volna megtudni,hogy terhes vagyok-e. A doki azt mondta,hogy valószínű elhúzódott a ciklusom, amugy minden rendben van velem (mellékesen pont a vizsgálat alatt jött meg :S ). Ezek alapján,hogy hol 32 napos hol pedig 50 napos ciklusom van,honnan tudom meg hogy mikor van peteérésem? ha tud valaki valamilyen tippet a gyors teherbeeséssel kapcsolatban irjon :) nagyon szeretnénk,hogy végre összejöjjön a baba
2011. máj. 18. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát először is szerintem válts dokit. Aki simán rámondja, egy 50 napos ciklusra,hogy normális, azzal gond van!

Ha hőmérőzöl, akkor tudhatod,hogy volt-e peteérésed! Lehet,hogy eddig azért nem estél teherbe,mert nincs. De ezen lehet gyógyszerrel segíteni!

2011. máj. 18. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:

Én is enyhe nemtörődömséget érzek az orvoson. :(

Azt mondják, ha 40 napnál hosszabb a ciklus, akkor esélyes, hogy nincs is peteérés. És ha már 8 hónapja próbálkoztok, akkor megint kellett volna valami konkrétumot mondania az orvosnak....szerintem.

De ahogy az előttem író is írta, még ez sem gond, ezen is lehet segíteni :)

Hőmérőzéssel, ovulációs teszttel (ez elég drága lehet) vagy kis mikroszkóppal lehet tudni van-e és mikor van peteérésed. Persze, az orvos is megmondhatja,de nem hiszem, hogy ez az az orvos...

Sok sikert! :)

2011. máj. 18. 14:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Megmondom hogyan ess gyorsan teherbe : ÚGY HOGY NE AKARJ TEHERBE ESNI ! Ez a varázsszó ! Aki akar annak nem sikerul aki meg nem annak meg egy ovatlan pillanatba is becsúszik. Nem szabad a nap 24 órájában ezzel foglalkozni! Én ugyanígy vagyok ezzel. Nagyon is szeretném. És pont ezzel csinálom a legrosszabbat. El kell engednem a gondolatát is és majd jon amikor jonni akar aki meg akar szuletni meg is fog. És neked is ezt tanácsolom. Hagyd magadat meglepni. Lehet hogy nem most és nem attól amit írok de rá fogsz te is jonni hogy ezt másképp nem lehet csak úgy ha nem gorcsosen és mindenáron akarod.
2011. máj. 18. 14:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Én is kb. 8 hónapja nem szedek fogamzásgátlót, de csak az elmúlt 2-3 hónapban próbálkoztunk eleddig sikertelenül. Az én tapasztalatom az, hogy a fogamzásgátló - akármennyire "könnyű" - teljesen felborítja az egyébként normálisnak mondható hormonháztartást.

Nekem csak az előző hónapban volt a 28. napon ciklusom természetes úton x év után először, előtte a fogamzásgátlómentes hónapokban nálam is gyakran előfordult 35-40 napos ciklus, ami mindaddig "normálisnak" tekinthető szerintem, míg a gyógyszer hatása teljességgel meg nem szűnik.

De ez csak az én véleményem.

2011. máj. 18. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap voltam ugyanezzel a problémával dokinál és clostyt irt fel.
2011. máj. 18. 16:08
 6/7 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó; megkérdezhetem, hogy a clostyt vizsgálatok nélkül írta fel a dokid? Vagy kellett vinni a Párodtól leletet?
2011. máj. 18. 16:22
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a segítséget és a tanácsokat :) megprobálok nem görcsölni rajta,hogy teherbe essek,de elég nehéz hiszen minden porcikám akarja ezt a babát :D
2011. máj. 23. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!