Endometriózis? Ki mit tud róla? Tapasztalatok? Teherbe lehet így esni?
Figyelt kérdés
Örülnék, ha tapasztalattal rendelkező válaszolók írnának, remélem pozitív hírekkel is (terhesség)2012. dec. 5. 11:56
11/11 anonim válasza:
Szia! Nem tudom, aktuális-e mèg a kérdés. Én pozitív példa vagyok.2017-ben műtöttek endoval ,3 hónap gnrh szurit kaptam. Ezután a lombikot javasolták.Kêt sikertelen beültetésen vagyok túl.Ezt követően felkerestük Dr.Lázár Erikát ,hogy adja be nekünk( fèrjemmel) az általa képviselt vakcinát. Ő javasolta a clostylbegit kúrát ,melyet hat hónapig szedtem .Nyolcadik hónapban magától megfogant a pici, már a 12.hetet töltöttem be.40 évet betöltöttem, így csodaként élem meg. Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!