Már5 hónapja szedem a clostyt, most csináltak átjárhatósági vizsgálatot. Átjárható mind a két petevezetőm. Meddig szedhetem a clostit, ha abbahagyom megint nem lesz peteérésem? 11hónapja próbálkozunk
Hát, ez érdekes, az én dokim csak 3 hónapig hagyta folyamatosan szedni, utána szünet, hogy a szervezet pihenjen. De a closty hatása még 3 hónapig megvolt. A 3 hónapos szünet után lehetett újra szedni.
Ellenőrizni szokott a dokid, kb. a 12.naptól, hogy vannak és növekednek a tüszőid?
A gyógyszer tájékoztatójában is úgy van, hogy max 3 hónapig szedhető, ciklusonként emelkedő dózissal, majd pár hónap kihagyás után egyszer megismételhető a kezelés.
Egyébként hormonvizsgálatot csináltak már, mert az is kellene? Szerintem ne szedd tovább, és kérdezz meg egy másik orvost is.
Egyébként biztos van a gyógyszertől peteérésed? Nem lehet, hogy azért nem sikerül a baba, mert nem bír megtapadni, vagy ilyesmi, mert erre a closti nem jó, kell mellé egy másik szer is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!