Nincs peteérésem, most kapok clostilbegytet. Petevezeték-átjárhatósági műtétem még nem volt. Szedte valaki így? 2,5 éve próbálkozunk.
Figyelt kérdés
2009. jún. 3. 20:21
1/5 anonim válasza:
Én 4 havi Closty kúrán vagyok túl. Sajnos eredménye csak annyi hogy szép peteérést produkált. Most megpróbáljuk anélkül de sajnos úgy néz ki most nem lesz peteérés csak gyógyszerrel lenne ismét. Átjárhatósági kellene de előbb a férjemet küldik andrológiára (spermavizsgálatra).
2/5 anonim válasza:
Első vagyok: mi 2. éve próbálkozunk:(
3/5 A kérdező kommentje:
Mi már minden vizsgálaton túl vagyunk, kivéve a petevezték-átjárhatóságit. Ezért kérdeztem, hogy szedte-e valaki e nélkül.
Szorítok Neked is!
2009. jún. 3. 21:43
4/5 anonim válasza:
Hali. Én 2 hónapig szedtem, de semmi eredménye nem volt. Most megyek vissza a dokihoz hogy mi legyen a következő lépés. Átjárhatósági műtét még nem jött szóba.
sok szerencsét nektek, írok ha van valami jó?
5/5 A kérdező kommentje:
Mindenképpen írjál, én is azt fogom tenni! Sok sikert!
2009. jún. 4. 12:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!