Mennyit késett nektek a mensitek?
Szia!
Mivel 13 napja késik a menstruációja, mindenképpen végezzetek el egy terhességi tesztet! 99%-os pontosságot ad. Az írásodból úgy veszem ki, hogy még fiatalabbak vagytok, így nem jönne jól a nem kívánt terhesség. Olyan is előfordulhat, hogy kimarad egy teljes vérzése. Nekem is előfordult, igaz hetedikes voltam.
A menstruáció késésekor elsősorban terhességre kell gyanakodni ( ha történt aktus ). Másrészt rengeteg dolog befolyásolja. Pl.: hormonváltozás, stb.
A lényeg, hogy ha nem védekeztetek, teszteljetek. Ha negatív, a barátnőd menjen el nőgyógyászhoz, hogy kiderítsék miért nem jön meg neki. Ebben az esetben gyógyszert fog kapni, ami meghozza a menstruációját. Ha pozitív, pár hét múlva irány a nőgyógyász, hogy megbeszélhessétek a továbbiakat.
Minden jót!
velem olyan történt,hogy abbahagytam 2 éve februárban a fogamzásgátlót és októberig nem is volt semmi gond...azután 55napra jött meg a havim...teszteltem egyet és az negatív volt...megnyugodtam,hogy csak késik és a gyógyszer abbahagyása miatt van ez az egész
teszteljen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!