Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » X-epil terhességi teszt...

X-epil terhességi teszt tévedhet? 3 napja késik.

Figyelt kérdés
Múlt héten menzesz görcseim voltak idő előtt 3 napig, tegnap megint, azóta megszűntek. Dec. 1-re vártam, amúgy mindig pontosan 28 napos a ciklusom. Nincs semmi vizes folyásom ami szokott lenni mensi előtt, a hőm 36,8- 37 fok még mindíg. (36, 4 az alapom) Teszteltem ma X-epillel, de negatív. Szerintetek teszteljek még? Ettől még terhes vagy már kizárt? Ha igen milyen tesztet ajánlanátok?

2012. dec. 3. 14:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Hát akkor nagyon drukkolok, hogy sikerüljön neked!:) A fa alá tényleg szép meglepi lenne a teszt....holnap hátha kiderül;)
2012. dec. 4. 14:02
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem ma megjött.:( Tőled viszont várom a pozitív fejleményeket:)
2012. dec. 4. 20:17
 13/14 A kérdező kommentje:
Sajnálom:((( De biztosan sikerülni fog! Nem szabad feladni, ez a lényeg!:) Nekem is ma jött meg...most este:( Pedíg teljesen úgy éreztem, hogy most lesz valami:( A tesztet elteszem, még biztosan jól jön majd;)
2012. dec. 4. 22:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Sajnálom! :( És ebben igazad van új hónap új remény.

Én nekem ettől a hónaptól kezdve: closty - tűszőrepesztő lesz. Aminek örülök, mert végre a hőmérőt eltehetem és nem nekem kell figyelni és emiatt stresszelni.

2012. dec. 5. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!