Nektek mindig igaz választ adott a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Egyre több olyan rémtörténetet hallunk,hogy negatív lett a teszt,de mégis jött a baba. tényleg van ilyen? én 2 félét csináltam egyszerre,mind2 negatív lett,ugye így már megbízható választ ad,és megnyugodhatok?2012. nov. 24. 14:34
1/7 anonim válasza:
Nekem igen.3x csináltam-mindhárom pozitív volt-3 gyerekem van.
2/7 anonim válasza:
Hehe, "rémtörténet"
Itt azért nagyon sok nő a pozitív tesztben reménykedik, szóval szerintem óvatosabban kellene fogalmaznod.
Ilyen szerintem akkor lehet, ha túl korán csinálják meg a tesztet. Tök mindegy, mi van ráírva a dobozra, akkor is a kimaradt menstruáció UTÁN érdemes megcsinálni, nem előtte, vagy a napján.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2012. nov. 24. 14:46
4/7 anonim válasza:
Nekem azért volt negatív, mert túl korán csináltam. Hiába állt az a teszten, ami egyébként egy drága gyógyszertári volt, hogy menses előtt 3 nappal kimutatja, nekem negatív lett. De nem keseredtem el, mert éreztem, hogy terhes vagyok és a nemvárt napján egy sima tescos teszt már halvány pozitív volt. Ha korán csináltad a teszteket, akkor negatívat mutat, akkor is ha terhes vagy. Ez majd csak később fog kiderülni.
5/7 A kérdező kommentje:
kb 2 hete kellett volna megjönnie,tegnap csináltam tesztet,most már biztos az eredménye?(nem várnék babát, ott még nem tartunk:)) előtte még tanulni akarok,és fiatal is vagyok hozzá :D. vlszeg valami gyulladástól késhet,vagy a kamaszkor miatt .
2012. nov. 24. 14:53
6/7 anonim válasza:
Már biztos kimutatta volna. Menj orvoshoz.
7/7 anonim válasza:
Mindig kettőt érdemes venni, ha mindkettő negatívat mutat, akkor nagy eséllyel nem vagy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!