Picsusz kérdése:
Barnázás. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Meg kellene jönnie,de 3 napja csak kis mennyiségű barnás folyásom van.1 nappal mensi előtt mindig szokott lenni,de ez most fura,hogy 3.napja tart,és még semmi.Valakinek volt már hasonló?(babát szeretnénk)2012. dec. 2. 21:57
11/17 anonim válasza:
Ma kéne megjönnie? Ha igen holnap csinálj tesztet szerintem, ha négy napja "beágyazodsz" egy halvány pozitív már lehet hogy lesz! Én tuti csinálnék és ha negatív és még mindig semmi meg egyet. Én nem bírnám ki! Sok sikert!
12/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Én sem bírtam ki,ma csináltam egy tesztet,sajnos negatív lett :( De még mindig nem jött meg.Most vagy tényleg nem vagyok terhes és majd megjön,vagy az vagyok,és túl hamar teszteltem,meg 25-ös érzékenységűvel,és az nem mutatta ki.Bárcsak az lennék,és tényleg hamar teszteltem.Ha nincs változás,akkor legalább 1 hetet várjak,ugye?
2012. dec. 4. 15:49
13/17 anonim válasza:
Ha nincs változás? Nem szükséges egy hetet várni. Mert ha beágyazodott onnantól kezdve sokszorozódik a hormon szinted. Tehát ma negatív, holnap talán látni valamit, azt nagyon halvány pozi...stb. ha 2-3 nap múlva nézed már mutatnia kellene valamiit!
14/17 A kérdező kommentje:
Ha nem jön meg,akkor egy pár nap múlva újra tesztelek.Szorítsatok :)
2012. dec. 4. 18:11
15/17 anonim válasza:
Tőlem megy a szorítás!!! Első sokadik és utolsó vagyok!!! :) minden félképpen írj mi lett veled.
16/17 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mi lett, megjött? Vagy babás lettél? :)
17/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lettem babás.5 napig csak pici barnázás volt,azt hittem ez tényleg a beágyazódás jele,hisz mindenhol ezt olvastam.Hát ennyit erről.Megint becsapott a szervezetem :(
2012. dec. 15. 10:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!