Barnázás menstruáció előtt és után mit jelenthet?
Én is 3 hónapja hasonló problémákkal küzdök. Egy ciklusban volt menzi előtt is barnázásom, meg utána is. A következő 2 ciklusban pedig csak menzi után. Voltam nőgyógyásznál, megnézett uh-gal is. Azt mondta minden rendben, valamiért nehezebben vélik le a nyálkahártyám. Fogamzásgátlóval helyre tudná tenni, de mi is babát tervezünk 3 hónap múlva, úgyhogy ez most nem megoldás, ahogy nálatok sem. :)
Ha a hormonjaid rendben vannak, akkor szerintem ne aggódj emiatt. Uh-on nem voltál, hogy megnézzék a nyálkahártyádat? Esetleg azt még érdemes lenne megtenni. (attól még, hogy a tünetek hasonlók az enyémhez, még nem biztos, hogy ugyanaz a helyzet).
Szia!
8 hónapja próbálkoztunk amikor orvoshoz fordultam. A mensi elötti barnázás alacsony progeszteron szintre utal, ezt nálam a vérvétel is bizonyította. Az alacsony progeszteron szint és a magas prolaktin miatt volt hogy 45-50 napos ciklusom is volt. Kaptam rá gyógyszert és rá 3 hónapra teherbe is estem.
Fordulj orvoshoz.
21hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!