Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barnázás menstruáció előtt és...

Barnázás menstruáció előtt és után mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt baj a menstruációmmal, 6 hónapja próbálkozunk a babával, de nem jön össze. Menstruáció előtt pár nappal elkezdek barnázni, és a menstruáció után pár napig barnázok. Voltam vérvételen, azt mondták minden rendben, de a baba nem jön össze.Tapasztalat? Ja próbáltam cickafark teát, de nagyon fájt tőle a mellem. A ciklusaim 32-35 naposak.....
2012. nov. 26. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Én is 3 hónapja hasonló problémákkal küzdök. Egy ciklusban volt menzi előtt is barnázásom, meg utána is. A következő 2 ciklusban pedig csak menzi után. Voltam nőgyógyásznál, megnézett uh-gal is. Azt mondta minden rendben, valamiért nehezebben vélik le a nyálkahártyám. Fogamzásgátlóval helyre tudná tenni, de mi is babát tervezünk 3 hónap múlva, úgyhogy ez most nem megoldás, ahogy nálatok sem. :)

Ha a hormonjaid rendben vannak, akkor szerintem ne aggódj emiatt. Uh-on nem voltál, hogy megnézzék a nyálkahártyádat? Esetleg azt még érdemes lenne megtenni. (attól még, hogy a tünetek hasonlók az enyémhez, még nem biztos, hogy ugyanaz a helyzet).

2012. nov. 26. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia!

8 hónapja próbálkoztunk amikor orvoshoz fordultam. A mensi elötti barnázás alacsony progeszteron szintre utal, ezt nálam a vérvétel is bizonyította. Az alacsony progeszteron szint és a magas prolaktin miatt volt hogy 45-50 napos ciklusom is volt. Kaptam rá gyógyszert és rá 3 hónapra teherbe is estem.

Fordulj orvoshoz.

21hkm

2012. nov. 26. 15:54
 3/5 anonim ***** válasza:
A barnázás alacsony progi szintre illetve magas prolaktin szintre utalhat. Valszeg még sincs minden rendben a hormonjaiddal. Muti azt a 3. napi hormonsort:)
2012. nov. 26. 21:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Na, én kb az ovum idején voltam a vérvételen....Mert azt mondta a doki, hogy rögtön menjek el....A mellfájásom is szerintem is a prolaktin miatt van. Keresek egy másik dokit.Köszi a válaszokat. Megkeresem a hormonsort, és leírom ide :)
2012. nov. 27. 08:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Ovu környékén pont semmi értelme elmenni. 3. és ovu után 7. napon kell menni.
2012. nov. 27. 08:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!