Picsusz kérdése:
Barnázás. Mitől lehet?
Sok ember számol be hasonlóról beágyazódás jeleként. De meg van rá az esélye hogy a menzesz miatt van. Remélem hogy az elsőről van szó, főleg hogy szeretnétek is!
2012. dec. 2. 22:11
2/17 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szeretném,ha igazad lenne,és tényleg a beágyazódás jele lenne.1.5 év után meg főleg!Ha ez így lenne,és nem jön meg,akkor mikor csináljak tesztet?Vagy 1-3 hét múlva?
szia! a beágyazódásos vérzés az ovuláció utáni 7-12 napon lehetséges, de szerintem az nem tart napokig. Ha meg kellene már jönnie, akkor az nem a beágyazódásos vérzés szerintem. Nekem az utóbbi időben minden menstruáció előtt 1-3 napig barnázás volt, és utána meg is jött. 1 hete az orvos azt mondta, hogy pl. sárgatest elégtelenség lehet a probléma. Nem nagy gáz, PreMens tablettát javasolt.
[link]
Szerintem érdemes lenne dokihoz fordulnod, igaz hogy nem akkora problémáról van szó, de szerintem mégiscsak egy doki jobban tudja a válaszokat mint mi.
Sok sikert, drukkolok a babához. üdv, P.
2012. dec. 2. 22:59
Sajnos nekem is ez van és mindig megjön. Sárgatest elégtelenség, menj orovoshoz, ő tud segíteni és hamarabb lesz babád is.
2012. dec. 2. 23:35
Nekem is így volt, kaptam rá gyógyszert. 6hetes vagyok. Szerencsére a barnázással nem a mensi jött meg.
2012. dec. 3. 09:21
6/17 A kérdező kommentje:
Járok nődokihoz,mivel nem lettem terhes egy ideje,és most küldözget egy pár vizsgálatra.Ha ezek megvannak,megyek vissza hozzá,majd akkor megkérdezem tőle,ez mitől lehet.Kedves utolsó:akkor neked baba lett?És te is így barnáztál előtte?Gratulálok!
Nekem ugyanez volt, pénteken azt hittem megjön, de csak kevés volt, aztán ma reggelre jött meg igazán.
Ha nem mindig van így, pl a múlt hónapban egyből rendesen megjött, akkor is sárgatest-elégtelenség?
Nekünk már van csemeténk, de most szeretnénk tesót, eddig nem volt bajom.
2012. dec. 3. 11:49
Nekem úgyanígy volt, 5 hetes vagyok ,amikor meg kellett volna jönnie, épp csak vmennyire látható barnázás 2-3 napig. Nem darabos, nem folyós csak "elszinetze" picit a wc papírt.
2012. dec. 3. 11:50
Első vagyok!
Sajnos megoszlanak a vélemények és a tapasztalatok, de nekem nincs babám, és néha én is így indítom a menzit. Volt mikor rózsaszínes volt tényleg nagyon minimális!
A tesztet akkor érdemes csinálni ha nem jön meg, ha késik 2-3 napot. Írd meg mi lett! :) Szurkolok!
2012. dec. 3. 16:47
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Még ma is csak picike barnázás volt,tegnap olyan érzés volt,mintha megjönne,de mégse.Eddig soha nem volt ilyen,max.fél nappal előtte.De ez most a 4.nap.Nem értem....bárcsak mindez azért lenne,mert babát várok :)Sokat olvastam utána,és a legtöbb helyen a beágyazódást írták okának.Hogy most lenne az idő,mikor megjönne,de mivel megtörtént a fogantatás,elmarad a mensi,és helyette csak barnázgatás van.De boldog lennék!!!
Kapcsolódó kérdések: