Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barnázás. Mitől lehet?

Picsusz kérdése:

Barnázás. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Meg kellene jönnie,de 3 napja csak kis mennyiségű barnás folyásom van.1 nappal mensi előtt mindig szokott lenni,de ez most fura,hogy 3.napja tart,és még semmi.Valakinek volt már hasonló?(babát szeretnénk)
2012. dec. 2. 21:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Sok ember számol be hasonlóról beágyazódás jeleként. De meg van rá az esélye hogy a menzesz miatt van. Remélem hogy az elsőről van szó, főleg hogy szeretnétek is!
2012. dec. 2. 22:11
 2/17 A kérdező kommentje:
Én is nagyon szeretném,ha igazad lenne,és tényleg a beágyazódás jele lenne.1.5 év után meg főleg!Ha ez így lenne,és nem jön meg,akkor mikor csináljak tesztet?Vagy 1-3 hét múlva?
2012. dec. 2. 22:21
 3/17 anonim ***** válasza:

szia! a beágyazódásos vérzés az ovuláció utáni 7-12 napon lehetséges, de szerintem az nem tart napokig. Ha meg kellene már jönnie, akkor az nem a beágyazódásos vérzés szerintem. Nekem az utóbbi időben minden menstruáció előtt 1-3 napig barnázás volt, és utána meg is jött. 1 hete az orvos azt mondta, hogy pl. sárgatest elégtelenség lehet a probléma. Nem nagy gáz, PreMens tablettát javasolt.

[link]

Szerintem érdemes lenne dokihoz fordulnod, igaz hogy nem akkora problémáról van szó, de szerintem mégiscsak egy doki jobban tudja a válaszokat mint mi.

Sok sikert, drukkolok a babához. üdv, P.

2012. dec. 2. 22:59
 4/17 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem is ez van és mindig megjön. Sárgatest elégtelenség, menj orovoshoz, ő tud segíteni és hamarabb lesz babád is.
2012. dec. 2. 23:35
 5/17 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt, kaptam rá gyógyszert. 6hetes vagyok. Szerencsére a barnázással nem a mensi jött meg.
2012. dec. 3. 09:21
 6/17 A kérdező kommentje:
Járok nődokihoz,mivel nem lettem terhes egy ideje,és most küldözget egy pár vizsgálatra.Ha ezek megvannak,megyek vissza hozzá,majd akkor megkérdezem tőle,ez mitől lehet.Kedves utolsó:akkor neked baba lett?És te is így barnáztál előtte?Gratulálok!
2012. dec. 3. 10:04
 7/17 anonim ***** válasza:

Nekem ugyanez volt, pénteken azt hittem megjön, de csak kevés volt, aztán ma reggelre jött meg igazán.

Ha nem mindig van így, pl a múlt hónapban egyből rendesen megjött, akkor is sárgatest-elégtelenség?

Nekünk már van csemeténk, de most szeretnénk tesót, eddig nem volt bajom.

2012. dec. 3. 11:49
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem úgyanígy volt, 5 hetes vagyok ,amikor meg kellett volna jönnie, épp csak vmennyire látható barnázás 2-3 napig. Nem darabos, nem folyós csak "elszinetze" picit a wc papírt.
2012. dec. 3. 11:50
 9/17 anonim ***** válasza:

Első vagyok!

Sajnos megoszlanak a vélemények és a tapasztalatok, de nekem nincs babám, és néha én is így indítom a menzit. Volt mikor rózsaszínes volt tényleg nagyon minimális!

A tesztet akkor érdemes csinálni ha nem jön meg, ha késik 2-3 napot. Írd meg mi lett! :) Szurkolok!

2012. dec. 3. 16:47
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Még ma is csak picike barnázás volt,tegnap olyan érzés volt,mintha megjönne,de mégse.Eddig soha nem volt ilyen,max.fél nappal előtte.De ez most a 4.nap.Nem értem....bárcsak mindez azért lenne,mert babát várok :)Sokat olvastam utána,és a legtöbb helyen a beágyazódást írták okának.Hogy most lenne az idő,mikor megjönne,de mivel megtörtént a fogantatás,elmarad a mensi,és helyette csak barnázgatás van.De boldog lennék!!!
2012. dec. 3. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!