A RH+ ÉS 0 RH+ párom és Én. Ha gyerekünk lesz milyen vércsoportja lehet?
Szio! Ennyire mélyen még nem vizsgálodtunk. Nekem ami biztos, hogy nagyon alacsony a vércukor szintem. Eves után egy òrával 3,9.
A hormonszintem amikor neztek akkor egy icipicit magasabb lett a tesztoszteron szint, de a doki nem akar gyogyszerzni.
Elég egeszsegesen etkezunk. Bar en sok szenhidratot, kenyeret eszek. 50kg vagyok.
Köszönöm válaszod, utánna nezünk ezeknek! :-)
Saját vélemény:
Sok mindentől függ. A DNS génszelekciója nem feltétlenül a szülőktől, és a nagyszülőktől függ. Ha az egyik család vérfáján a közelmúltban, sőt, a távoli múltban előfordult egy bizonyos vércsoport, akkor annak előfordulása több, mint 10% akkor is, ha a szülők, nagyszülők között ez a vércsoport nem szerepel.
Például. Ha mindkét szülők közül előkerül A és 0, és a párok ezek valamelyike, most a faktort nem számítva, az esély arra, hogy az utód AB vagy B-s legyen, még ilyen körülmények között is több, mint 10%.
Általában az első gyerekek pozitívak, erre nagy a valószínűség. A másodiktól egyre kisebb, vagy semennyi, feltéve, ha nem mindkét pár pozitív.
Természetesen nem csak orvosi szemszögből, de asztrális szemszögből is érdemes megtekinteni a vércsoport témát. Ha hiszünk a lelki vándorlásban, akkor tudhatjuk, hogy a különböző vércsoportoknak különböző ereje, szerepe van.
Ha az utód nullás lesz, akkor nyitott, és adó lesz. AB-nél a szeszélyesség, jellemző, A-nál vagy B-nél a dominancia, és a személyi kultusz. A B ennek ellenére véleményem szerint erősebb az A-nál. De ritkábban fordul elő!
Tehát lelki oldalról is érdemes megközelíteni a témát. A születendő csecsemő nem csak test, hanem lélek is. Ha egy bizonyos vércsoportot birtokol, akkor személyiségét könnyebb meghatározni, ezáltal a nevelés is könnyebb lesz.
A fiam 87-ben született. Én A RH- vagyok az apja 0 rh pozitív állatólag.
A fiam A Rh+.
szülés után pár nappal kaptam egy szurit, azt hiszem gammaglobulint a következő terhesség miatt.De nem született több gyerekem. A sőgornőmnek volt két lánya, egyikük 76-ban másik meg 80-ban született és ő 0 - vércsoportú, akkor mág azt mondták neki, hogy nem lehet több gyermeke és már a másodiknál is vércserét kellett csinálni emiatt.
Aztán én javasoltam neki, hogy utazzon már be Szegedre, beszélja meg a nőgyógyásszal, hogy ma már ez nem gond. 92-ben neki is megszületett a 3. gyereke, probléma mentesen, tehát ez ma már nem gond. LEgfeljebb annyi, hogy az egész terhesség alatt folyamatosan vérvételre kell járni, tőlem is minden hónapban vettek vért annao..
Van egy régi könyvem, volt ez az Univerzum könyvsorozat, Az emberi test a címe, talán az antikvárban még megvan valahol. Rendkívül sok érdekes dolgo van benne, pl írja, hogy az emberiség mindössze 25%-a RH - vércsoportú, és ez a leggyakoribb a 0-val és a legritkább az A, vagy AB vércsoportnál ( az RH fekteort egyébként a Rhesus majom vérében mutatták ki először, azért lett Rh a neve- ezt is a fent nevezett műdől tudom. Ha éárdekel, próbáld megszerezni, ugyan sok dolgo már elavult benne, de pl megtalálod, hogy a barna vagy a kék szem hogyan öröklődik, hogyan működik a szív, tüdő, stb. Olvasmányos és érthető mű egyébként, sok humor van benne...Tehát ha RH- vagy akkor sm kell kétségbeesni, ez ma már rutin, szinte olyan, mint a vakbélműtét, ahogy mondani szokás, csak ezt elintézik egy szurival....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!