Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Legyszi várom a értelmes...

Legyszi várom a értelmes válaszokat?

Figyelt kérdés
milyen a száradási csik a teszten fehér vagy rózaszin?
2012. nov. 29. 19:24
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mennyire volt halvány? Mert ha úgy kellett forgatnod akkor szerintem inkább száradási csík lesz. Nekem múlt hónapban volt ilyen és reménykedtem, hogy pozi de rá másnapra meg is jött. Mikorra nem vártad?
2012. dec. 1. 08:34
 12/15 anonim ***** válasza:
A száradási csík nem rózsaszín! Szürke szokott lenni (tapasztalat sajnos). Azt csak az látja rózsaszínesnek, aki nagyon annak akarja látni...
2012. dec. 1. 08:39
 13/15 A kérdező kommentje:
én mensi elött 5 nappal vagyok és nem annyira halvány tehát elég jó látni,csak nem olyan erös mint a kontroll.
2012. dec. 1. 08:41
 14/15 anonim ***** válasza:

Akkor szerintem várd meg minden félképpen a nem vártadat mert most még semmi sem biztos. Mert ha baba is van még nem biztos, hogy megtud rendesen tapadni. Várj még pár napot érezd jól magad és egy hét múlva nyugodtan tesztelj ha babás vagy akkor tutira egyértelműen fog látszódni.

Türelem babát terem. :)

2012. dec. 1. 10:31
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon Szépen köszönöm a válaszokat,tanácsokat:-)))
2012. dec. 1. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!