Van olyan akinek semmi tünete nincs, mégis babát várt?
Figyelt kérdés
2012. nov. 29. 02:10
1/6 anonim válasza:
Igen, én pont így kezdtem a terhességem. Ha nem figyeltem volna a menstruációmat, észre sem vettem volna. Hál' istennek nem hánytam, nem volt semmilyen rosszullétem. A 27. héttől vannak tüneteim, de addig semmi. (nah meg persze, hogy elkezdett nőni a pocakom) Azóta vizesedek és egyre nehezebb még megmozdulni is.
35 h km
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. Akkor reménykedek még, mert nem igazán vannak tüneteim, csak olyan érzés mintha meg akarna jönni. Hétfőre nem várom, mai teszt negatív. Remélem azért mert még korai volt..
2012. nov. 29. 08:43
3/6 anonim válasza:
Nekem 6-7 hetesen lett csak minimális tünetem, nem lyen korán, úgyhogy ne aggódj!
4/6 anonim válasza:
Nekem az első tünet, hogy nem jött meg, a második hogy elkezdett nőni a hasam, a harmadik tünet az volt amikor megmozdult a babám :)
Nagyon szerencsés voltam, mert a vizesedésen kívül ilyen volt az egész terhességem :) és a szülés is komplikációmentes volt, és nem volt hosszú sem, átlagos :) burokrepesztéstől számítva 5 óra.
5/6 anonim válasza:
Nekem a nem várt előtt talán annyi tünetem volt, hogy nagyobb lett az étvágyam és gyakran jártam pisilni. Aztán a mensim vasárnapra vártam, de már szombat délben elkezdtem görcsölni, mintha megjönne - nekem már ez is gyanús volt, mert görcsöléskor már rég vérezni szoktam. De semmi. A nem várt harmadik napján reggel teszteltem, és pozitív lett, bár nagyon halványan. De én már éreztem, valahogy tudtam, hogy sikerült. Most 7 hetes vagyok, sok sikert kívánok neked! :)
6/6 anonim válasza:
Nekem sem volt semmi tünetem,pedig trikreket vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!