A kora terhesség (2-3 hetes) egyik tünete a gyakori vizelés. Ez mégis mit jelent? Mármint milyen gyakori (óránként, félóránként)? És társul hozzá a sok ivás?
ha sokat iszol, sokat pisilsz
nekem egyébként egyik terhességemnél sem volt ilyen gondom, sem az elején, sem a végén, amikor már nyomott mindent a baba. Na jó, akkor annyi volt, hogy éjjel egyszer kimentem pisilni.
Nekem mensi előtt mindíg sűrűbben kell járnom pisilni!!!Ezt a hormonok alapból is okozzák nem jelent feltétlenül terhességet!
A valódi jel a pozi teszt addig meg nem szabad a tünetekre adni mert ha bele éled magad sokkal jobban fáj a csalódás!
Tapasztalat hidd el!!!
Amíg nagyon vártam, hogy teherbe essek, mensi előtt minden tünet jelentkezett. Köztük a gyakori pisi is, volt hogy fél-egyóránként rohantam a wc-re.
Most, hogy végre sikerült teherbeesni a napi 3-4 pisijárat helyett 5-6-szor is megyek. Viszont sokszor rámjön, hogy iszonyat szomjas vagyok, szóval ez is okozhatja. Egyáltalán nem olyan feltűnő nálam ez a gyakori pisi, inkább azt jelenti, hogy kicsit többször járok, mint egyébként. Ja és ez sem a 2.-3. héten (hiszen a második héten történik maga a megtermékenyítés), hanem a 4-5 héten jött elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!