Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jól tudom, hogy a 3.24-es TSH...

Jól tudom, hogy a 3.24-es TSH érték magasnak számít a babához?

Figyelt kérdés
Hivatalosan még benne van a normál tartományban, de úgy tudom, így is több, mint kéne. Milyen orvost kell ezzel felkeresni? Gyógyszert fogok rá kapni?

2012. nov. 28. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen jól tudod. Egy pajzsmirigyhez értő endokrinológust keress fel tuti kapsz rá gyógyszert.
2012. nov. 28. 16:47
 2/5 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Igen, babához 2 alatt kellene lennie, de 1 körüli érték az ideális.

Endokrinológushoz érdemes fordulni.

L-thyroxint, vagy euthyrox-ot szoktak felírni. Mindkettő azt a hormont tartalmazza, amit a pajzsmirigy nem képes előállítani.

2012. nov. 28. 16:48
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 2,8 körülivel kezdték most el a lombikot, pedig úgy tudom, h 2,5 alatt ilyen intézetekben nem is állnak szóba ember lányával...de én járok endo dokihoz, és hiába könyörögtem, h adjon gyógyszert, h lentebb vigyük, azt mondta, h nem! Nem csak a TSH-t kell nézni, hanem T3, FT4, és főleg az anti-TPO-t! Akinek az nem jó, ott le kell vinni..nekem kifejezetten ellenezte a gyógyszert, azt mondta, h azzal csak árthatok...! Nem tudom mi az igazság, kénytelen vagyok megbízni benne, és a nőgyógyász is ezt mondta...ettől függetlenül 3 éve nem jön a baba...:(

2012. dec. 1. 14:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Nekem most csak fT4-et néztek, az 15.44 (normál tartomány: 12-22), szóval az még egész jó. Viszont a nagymamámnak medulláris pajzsmirigyrákja volt, édesanyámnak sincs túl jól, szóval pajzsmirigy szempontból családi halmozódás van...
2012. dec. 1. 15:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Bocsi elírtam! :)szóval max.2,5 lehet!:)Afölött szóba sem állnak velünk...!
2012. dec. 1. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!