Tsh értékem 1,2 uIU/ml. Ez az érték jó ahhoz, hogy sikerüljön a baba?
Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 09:09
1/14 anonim válasza:
Ha megnézed a leletet, van rajta egy tól-ig referencia érték. Ha azon belül van, akkor természetesen jó az értéked. De nekem 1,4 körüli, endokrinológusnak mutattam a leletem és tökéletesnek mondta!Nyugi!
2/14 A kérdező kommentje:
A referenciaértéken belül van(0,55-4,78).Csak azért érdekel,mert egy pár oldalon már olvastam,hogy azoknak,akik babát terveznek,az 1-2 közötti érték a jó.Sőt...Inkább az 1 körüli érték az ideális.
2012. nov. 17. 11:53
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)Remélem ebben a hónapban sikerül végre a baba!:)11 hónapja várunk rá!:(Sose volt ilyen jó a tsh-m.Az 1 hónappal ezelőtti tsh-m 2,618 volt.Úgyhogy most reménykedem!:)
2012. nov. 17. 12:30
5/14 anonim válasza:
es mit tettel azert hogy ilyen szepen lement a ths? mit kellett szedned?
6/14 A kérdező kommentje:
Letrox 50-est szedek napi 1 szemet.
2012. nov. 17. 13:17
7/14 anonim válasza:
Nekem azt mondta az orvosom, hogy a babához az 1 körüli érték a jó, inkább alatta.
Én is Letrox-ot szedek, napi felet, 3,5-ről levitte 0,85-re, de sajnos most meg a prolactinom magas, arra is kaptam gyógyszert. :(
8/14 A kérdező kommentje:
Hát,már elég sok oldalon olvasgattam erről a tsh értékről,és még sehol nem olvastam olyat,hogy 1 alatt kell lennie a babához.Olyat olvastam,hogy 1 körüli a jó,1-2 közötti a jó,meg olyat is,hogy valakinek magasabb tsh-val is sikerült a baba.Na de tudod...Ahány orvos... :)Remélem ebben a hónapban összejön a babánk.:)Hát igen...Sajnos az se jó,ha a prolactin magas.:(De mivel kaptál rá gyógyszert,így hátha mihamarabb helyreáll az érték.Ne aggódj!:)
2012. nov. 18. 19:27
9/14 anonim válasza:
Nekem a 0,5-ős TSH-mat nagyon jnak mondta nemcsak az endokrinológusom de a lombikos dokim is. Szerintem alacsony de hát ők tudják!!
10/14 anonim válasza:
Sziasztok.Neharagudjatok, de leirhatnám ide a az eredményeimet?A nőgyógyász szerint jók, de én félek hogy mégsem tökéletes.Szerintetek forduljak másik orvoshoz?vagy endokrinológushoz ezekkel az eredményekkel?(ciklus 8. napján vett eredmények)
Supersensitiv THS 1.107
Szabad T3 3,960
Szabad T4 10,420
Prolactin 177.9
LH 5.7
Folliculus stim horm. 9.2
Progesteron 0.5
Ösztradiol 202.0
Testosteron 0,83
Végülis mind értéktartományon belül van, némelyik épp benne.
Bocsi és előre is köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!