Tudnátok olyan oldalt linkelni ahol kiszámolhatom a szülés várható idejét a fogantatás napjától, mert csak olyat találtam ahol az utolsó menzeszből számolja?
Figyelt kérdés
2012. nov. 28. 14:11
1/8 anonim válasza:
nem is találsz.
mert a mindent az utolsó menszihez számolnak..
2/8 A kérdező kommentje:
értem köszi :(
2012. nov. 28. 14:17
3/8 anonim válasza:
utolsó menstruációtól számolják ki a terhességet.
4/8 anonim válasza:
Utolsó menzesz alapján számolják a terhességet. Utolsó vérzés 1. napjához 7 napod adva és 9 hónapot hozzáadva kapod meg a várható időpontot.
Ha hosszabb vagy rövidebb a ciklus, akkor annyival kell módosítani.
Ha nem tudják az utolsó menzesz időpontját, vagy nagyon rendszertelen a vérzés (pl. hónapokra kimarad), akkor UH méretek alapján számolnak.
De ha tutira biztos vagy a fogamzás időpontjában (amiben persze nem lehetsz biztos sose:D), akkor ahhoz képest 266. napon várható a szülés várható terminusa.
5/8 anonim válasza:
A menzesztől számítva 280 nap a terhesség ideje, de több könyvben is olvastam, hogyha a fogantatás napjához hozzáadunk 266 napot, akkor az ugyanaz. De elvileg itt is 28 napos ciklussal számolnak. Esetleg ezt megpróbálhatod.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, azóta már kiszámoltam :-)
2012. nov. 28. 23:14
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!