Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez a fogamzásgátlótól lehet?

Ez a fogamzásgátlótól lehet?

Figyelt kérdés
1 hete szedem a Gestomix nevű gyógyszert. Nem tudom, hogy ettől vannak-e a tünetek vagy mástól, de esténként sokat van hányingerem, mintha a mellemet is nagyobbnak érzeném, tegnap este nem bírtam enni, ma este pedig nagyon kívántam az ételt. Délután környékén pedig kicsit viszketett a hüvelyemnél. Terhes nem vagyok, mert egyelőre még óvszerrel is védekezünk a párommal. Szerintetek a gyógyszer mellékhatásai lehetnek? Ha igen, idővel elmúlik? Amúgy már 8 napja meg van a menzeszem. Gondolom a fogamzásgátló miatt.
2012. nov. 28. 00:13
 1/4 A kérdező kommentje:
Amúgy azóta, hogy szedem, érzékeny a méhem, amikor együtt vagyunk a párommal.
2012. nov. 28. 00:14
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen ezek a gyógyszertől is lehetnek. A tabletta hormontartalma miatt van. Abban viszont nem vagyok biztos, hogy a nemiszerved is ettől viszket-e vagy ott fertőzásről, esetleg gombáról van szó. Amúgy a súlygyarapodás fogamzásgátló mellett természetes de igencsak kellemetlen dolog, arról nem is beszélve, hogy a hormonok teljesen felborítják a normális működésed.
2012. nov. 28. 04:30
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Régebben is szedtem fogamzásgátlót, csak most ezt írta fel a doki 2 év szünet után, mert elvileg ennek ugyanaz az összetevője, mint amit régen szedtem, csak ez olcsóbb. Lindynette 20-at szedtem és azzal nem volt sem hízás, sem állandó étvágy.
2012. nov. 28. 20:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha úgy érzed, hogy az jobb volt és nem sajnálsz többet kiadni rá, akkor beszéld meg a dokiddal, hogy inkább azt írja fel neked.
2012. nov. 28. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!