Megfázva elmenjek a lombikbabáimért? Fagyasztott beültim lenne.
Igazad van kedves utolsó,biztos mindenki érti ezeket az elnevezéseket.
Fura lett volna egy olyan kérdés:"Megfázva javasolt elmenni beültetésre?"
Az az abnormális akinek feltűnik egy ilyen kérdés kiírása?!
Szerintem nem,de részemről befejeztem.
Gondolom a kérdező az orvosa segítségével majd eldönti a választ.
Sok sikert a beültetéshez!
Hát nem semmi tényleg, hogy milyen vitát kavart egy szó, de azért örülök, h páran válaszoltak is kérdésemre, köszönöm nekik! Külön köszönöm aki a linket bemásolta!
Látom, páran megértették a dolgokat, amiket én is írtam (lombikos csoport szóhasználata). Tényleg nem volt helyes dolog itt használni, egyszerűen nem gondoltam végig. Mondjuk hogy ekkora fejmosást kapok érte, az egy kicsit irreálisnak tűnik, bár lehet, hogy én látom rosszul.
Húúúú, megfogadtam, h nem válaszolok, de most muszáj!
Kedves(!) "Nevetségesen fogalmazol"! Ha a kérdező helyében lennél, egyáltalán nem tűnne nevetségesnek a kérdés feltevés. Teljesen hétköznapi módon fogalmazott, azok számára, akik érdemben tudnak válaszolni, mert van tapasztalatuk. Ha a kötekedőknek nincs, akkor nem kell válaszolni, hisz nem véleményekre, -pláne nem nyelvhelyességi- hanem tapasztalatokra volt kíváncsi.
Szerintem ha csak enyhe megfázás, akkor nyugodtan mehetsz, és is voltam beülTETÉSEN (kötekedők kedvéért kiírtam) A lényeg, hogy lázas ne legyél, és ne köhögj nagyon, mert az nem tesz jót a siker szempontjából.
( Én is készülök visszamenni a kislányom "testvéreiért", akik még a fagyasztóban "csücsülnek", és igenis, nekem ők már babák, hiszen létrejöttek, élnek. Ezt úgyis csak az értheti, aki végigment azon, amin mi, lombikosok!)
Mindenkinek sok sikert, Boldog (babás, pozitív tesztes, UH képes, stb.) Karácsonyt!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!