Megfázva elmenjek a lombikbabáimért? Fagyasztott beültim lenne.
Most látom: bölcsibe???? Bölcsi????? Az bölcsőde, ha nem tudnád.
Szerintem fejezzük ezt be, te írj máshova, én meg hadd kapjak válaszokat a kérdésemre!
Javasolnám a nyelvi kategóriát, ott kiélheted magad.
Ha ismernél, tudnád, h soha nem használok ilyen kifejezéseket, de mivel több lombikos fórumban is beszélgetek, ott elég nehéz lenne napi százszor mindent hosszan leírni. Tudom, hogy ez nem lombikos fórum, ezért elnézést kérek, ha a szóhasználatommal megzaravtam a lelki békédet. Minden jót!
Kérdező ne szívd ennyire mellre, tényleg. SEnki nem akart megbántani, csak valahogy ez egy komoly dolog egy új élet kezdete és kicsit tényleg dedósak ezek a kifejezések valamint komolytalannak is hat. Szerintem.
Ha a beültetés és a beülti között 3 betű van....nem sok.
csatlakoznék a "nem normális" válaszolóhoz.
Engem is a hideg ráz az ilyen rövidítésektől,főleg ilyen komoly dolgoknál."beülti,fagyibabák stb"
Szerintem se nagy dolog normálisan megfogalmazva leírni...
Kérdésedre pedig szerintem egyértelműen csak az orvosod tud válaszolni.Egy nátha nem hiszem,hogy gond lenne,ha lázad mellette nincsen.
OFF
Én még a babócától vagyok rosszul. Miért nem lehet szerencsétlen gyereket normálisan nevezni...
Miért nem tetted fel ezt a kérdést a lombikos fórumokon? Ott olyanok vannak, akik jártasabbak e téren és nem szólnak meg a beülti és az "elmenjek a babákért" miatt.
Ezek szerintem is szörnyűek, ne haragudj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!