Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megfázva elmenjek a lombikbabá...

Megfázva elmenjek a lombikbabáimért? Fagyasztott beültim lenne.

Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 17:09
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

Most látom: bölcsibe???? Bölcsi????? Az bölcsőde, ha nem tudnád.

Szerintem fejezzük ezt be, te írj máshova, én meg hadd kapjak válaszokat a kérdésemre!

2012. nov. 27. 17:54
 12/53 anonim ***** válasza:
55%
Ez kicsit népszerűbb kifejezés mint a beülti, ha már ennyire elemezgetjük itt a szavakat. :) Ez kb. olya, hogy a cicát is használják az emberek de ha például az asztalra találnád ki, hogy aszti azon már felakadna a szemük. Húúú úgy látom Te csak nem vagy képes megbékélni. :)
2012. nov. 27. 17:55
 13/53 A kérdező kommentje:

Javasolnám a nyelvi kategóriát, ott kiélheted magad.

Ha ismernél, tudnád, h soha nem használok ilyen kifejezéseket, de mivel több lombikos fórumban is beszélgetek, ott elég nehéz lenne napi százszor mindent hosszan leírni. Tudom, hogy ez nem lombikos fórum, ezért elnézést kérek, ha a szóhasználatommal megzaravtam a lelki békédet. Minden jót!

2012. nov. 27. 17:57
 14/53 A kérdező kommentje:
Bocsánat, nem lombikost akartam írni, hanem in vitro fertilizációst. Mea culpa.
2012. nov. 27. 17:58
 15/53 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező ne szívd ennyire mellre, tényleg. SEnki nem akart megbántani, csak valahogy ez egy komoly dolog egy új élet kezdete és kicsit tényleg dedósak ezek a kifejezések valamint komolytalannak is hat. Szerintem.

Ha a beültetés és a beülti között 3 betű van....nem sok.

2012. nov. 27. 18:01
 16/53 anonim ***** válasza:
53%

csatlakoznék a "nem normális" válaszolóhoz.

Engem is a hideg ráz az ilyen rövidítésektől,főleg ilyen komoly dolgoknál."beülti,fagyibabák stb"

Szerintem se nagy dolog normálisan megfogalmazva leírni...

Kérdésedre pedig szerintem egyértelműen csak az orvosod tud válaszolni.Egy nátha nem hiszem,hogy gond lenne,ha lázad mellette nincsen.

2012. nov. 27. 18:07
 17/53 anonim ***** válasza:
38%

OFF

Én még a babócától vagyok rosszul. Miért nem lehet szerencsétlen gyereket normálisan nevezni...

2012. nov. 27. 18:08
 18/53 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszotokat, ami kb a kommentjeitek 1%-át tette ki, legyetek szívesek nem szétoffolni a kérdést, babócáról itt szó sem volt, azt végképp nem értem, hogy jön ide. Vagy azért is én vagyok a hibás?
2012. nov. 27. 18:12
 19/53 anonim ***** válasza:
52%

Miért nem tetted fel ezt a kérdést a lombikos fórumokon? Ott olyanok vannak, akik jártasabbak e téren és nem szólnak meg a beülti és az "elmenjek a babákért" miatt.

Ezek szerintem is szörnyűek, ne haragudj!

2012. nov. 27. 18:15
 20/53 A kérdező kommentje:
Merbíztam benne, h itt is kapok választ és nem csak kötekedést. De igazad van egyébként, ide felesleges írni.
2012. nov. 27. 18:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!