Megfázva elmenjek a lombikbabáimért? Fagyasztott beültim lenne.
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 17:09
1/53 anonim válasza:
Elmenj a lombikbabáidért?? Ne haragudj, hogy ezt mondom, de az még nem baba, majd ha megtapad és beágyazódik akkor esetleg. "Beülti"? Hmm.. Érdekes fogalmazás. :) Egyébként szerintem egy kis megfázás nem befolyásol semmit sem...
2/53 anonim válasza:
Az orvosodat kérdezd meg, hogy befolyásolja e a beültetést. Szerintem ha tényleg enyhe megfázás akkor nem okoz gondot.
3/53 anonim válasza:
Sejtettem, hogy lepontozást fogok kapni, de nem tehetek róla a falra mászok ezektől a hülye megfogalmazásoktól. :) Mensi meg beülti meg szívcsi meg puszcsi meg stb. Lehet, hogy egyedül vagyok vele de akkor is. :) Meg maga ez az elmenjek a lombikbabáimért...Kb. mintha a bölcsibe menne az ember. :) Na de nem kukacoskodok, jöhetnek a lepontozások! :)
4/53 A kérdező kommentje:
82%-os te nem vagy normális.
2012. nov. 27. 17:22
5/53 anonim válasza:
Én nem vagyok normális?:) Hát lehet, hogy igazad van, de én legalább normálisan fogalmazok! Mint egy érett, felnőtt nő, nem úgy mint egy tizenéves kamasz. :)
6/53 A kérdező kommentje:
Ja mert a "baba" az tipikus kamasz fogalmazás. Képzeld el, hogy lombikos körökben a baba az baba és nem embrió, az embriótranszfer meg beülti, mert egyszerűbb leírni.
De tudod mit? Köszönjük, hogy válaszoltál, de most légy olyan kedves és kímélj meg minket magadtól és a további kötekedésedtől.
2012. nov. 27. 17:39
7/53 anonim válasza:
Nem, tisztában vagyok a baba szó jelentésével és használatával kedves! :) Én a BEÜLTIről beszéltem, ne haragudj de ilyen szóról még nem hallottam, szerintem a szótárban sem lenne benne ha keresném. De még csak a mindennapos szóhasználatban sem hallottam ilyesmiről. Maga a kérdésed megfogalmazása volt vicces, ezért annyira ne húzd fel magad, szerintem ezt picit már túlreagáltad kezdve azzal, hogy én nem vagyok normális. Azért egy vicces megjegyzésért kicsit erős ez a vélemény. :)) De igazából szíved joga eldönteni miért mennyire húzod fel magad, lehetőleg ha megtörténik a beültid akkor kíméld meg magad az idegeskedéstől mert az nem tesz jót a babának. :)
8/53 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy több lombikos kismamával is beszélgettem, de ők letudták írni normálisan is azt, hogy beültetés. Sok mindent egyszerűbb leírni rövidebben nyilván, csak kérdés, hogy mennyivel hangzik hülyébben.
9/53 anonim válasza:
Hát valamennyire igazat kell adnom a 82%-os hozzászólónak. Ez egy komoly és szép dolog, valahogy ezek a kifejezések, hogy beülti, valahogy egy tizenéves csitrire emlékeztet, és bizonyára nem az vagy...
10/53 anonim válasza:
Na végre valaki, köszönöm!!! :) Örömmel tölt el, hogy nem vagyok egyedül. Kedves Kérdező, egyébként tényleg ne szívd mellre, vedd ezt inkább építő jellegűnek, mert hidd el mások is megszólnának ezért. :) Nem akartam én sértő lenni, csak tényleg manapság annyira elszaporodtak már ezek a hülye kifejezések, a magyar nyelv megcsúfolói, szerintem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!