Egyre több a savam már pár napja. Lehet köze a babához? Egyik tünet lehet? Dec 3-ra nem várom
Figyelt kérdés
2012. nov. 27. 16:44
1/9 anonim válasza:
Nekem dec 2-án lenne a havim. Sok savam nincs de tegnap hányingerem volt és fejfájásom. Ma reggel még erősebben. Neked nincs ilyen tüneted?
2/9 A kérdező kommentje:
Émelygés, álmosság az van, meg nagyon kicsit érzékeny a mellem. Ma csináltam tesztet, bár lehet korai volt, de izgulok nagyon, de totál negatív lett... :( Azért még reménykedek!
2012. nov. 28. 15:11
3/9 anonim válasza:
Szerintem még korai volt! Álmosság, fáradtság nálam is van. Írok holnap is...:)
4/9 A kérdező kommentje:
Rendben, várom! Remélem sikerül mind a kettőnknek!!!! :)
2012. nov. 28. 15:48
5/9 A kérdező kommentje:
Neked nincs olyan érzésed, hogy mindjárt megjön?
2012. nov. 28. 15:49
6/9 anonim válasza:
Nekem megjött. 3 nappal korábban és fele olyan mennyiség mint szokott. De biztosan nem sikerült. Nálad mi a helyzet, hogy érzed magad???
7/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nekem is megfog, mert semmi tünetem nincs. Tegnapi teszt is negatív, ma nem csináltam. Amíg nem jön meg, reménykedek. Sajnálom, hogy neked így alakult!! Bár van olyan, hogy eleinte megjön az embernek, mégis babás. :)
2012. nov. 30. 07:51
8/9 anonim válasza:
Szia! Én válaszolgattam neked. Képzeld, babás lettem! Nektek sikerült? Még nem voltam dokinál.
9/9 A kérdező kommentje:
Szia, most olvastam csak, hogy írtál. Gratulálok, már gondolom megszületett a csöpség! Én most estem teherbe, 5 hetes vagyok! :) Remélem minden rendben lesz a babával, mert tünetem nincs es volt már két vetélésem. 17-én megyek orvoshoz, addig izgulok!
2013. dec. 3. 07:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!