Tegnap 36,1volt a hőm, ma 35,8, ovu mikroszkópom páfrányos, ovu tesztem pozitív, folyásom pici van. Ma még csak a 12. napom van. Mikor akciózzunk?
Sosem érted meg a hozzászólásom lényegét, mivel a gyerek is csak egy kipipálandó tétel a "munka" és a "férj" tétel mellett a karrier listádon. Az, hogy szexelni "KELL" elárulja, miért nem jön össze magától, miért kellenek ezek a mérnökien pontos módszerek.
Nekem hál istennek nincs ilyenre szükségem, az én gyerekem szerelemgyerek. :-P
Én azt hittem, hogy azért nem jön össze nekünk a baba, mert évek óta hormonproblémáim vannak, amire gyógyszert szedek,és mellette van még más egészségügyi problémám.
Örülök, hogy Te ezt jobban tudod, mint az orvosok.:)Egyébként még csak 2 hónapja nem védekezünk,tehát még van időnk arra, hogy NE NAPONTA, HANEM 2 NAPONTA érdemes együtt lenni.Egyébként én nem ismerlek benneteket, én is ki tudnék találni sok mindent a kapcsolatotokra, de mivel, ahhoz semmi közöm, én nem vagyok gerinctelen és csöndben maradok.Szerinted azért mentem férjhez, azért szültem már gyereket,azért építkeztünk most, azért tervezzük a 2. babát, azért vagyunk 11 éve együtt,mert nem szeretjük egymást?Szerintem nézz körbe az ismerőseid között, és nekik nyomd a szöveget, mert valahonnan venned kellett ezt a hülyeséget.Ha többet nem írok vissza, az azért van, mert már nem érdekel, hogy mit mondasz, vannak még értelmes emberek a világon.Pá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!