Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek miért ilyen a görbém?

Szerintetek miért ilyen a görbém?

Figyelt kérdés

Ma egy kis barnázást vettem észre pisi után a wc papíron tegnap meg ma kissé fájt a derekam főleg hajolduzás közben,

[link]

nem tudok kiigazodni rajta

2012. nov. 25. 13:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Nem szeretnélek elszomorítani, de szerintem nem volt tüszőrepedésed ebben a hónapban. Nincs fent egyáltalán a hőd, az pedig jó lenne. Bocsi!
2012. nov. 25. 13:56
 2/27 anonim ***** válasza:
Csak tipp: lehet, hogy most volt ovud és ezután fog igazán fennmaradni, de akkor kb. ilyen 49 napos lesz ez a ciklus. Volt már ilyen? Mert látom, hogy az előző 46 napos volt...
2012. nov. 25. 13:58
 3/27 A kérdező kommentje:
igen,sajnos magas prolaktin szintre bromociprint kell szednem és most kezdtem el mérni a hőmet,de nem értem miért ugrál ennyire,hol lent van hol fel megy
2012. nov. 25. 14:09
 4/27 anonim ***** válasza:
Szerintem is van esély, hogy mostanság van az ovud, vagy épp már volt is. Ez majd az elkövetkezendő napokba kiderül, hogyha feljebb megy még a hőd, és ott is marad néhány napig, akkor tegnap vagy ma volt az ovud. De ezt csak utólag fogod látni, ez az egy gond van a hőmérőzéssel. De akkor se ess kétségbe, ha nem megy feljebb, semmi katasztrófa nem történik. Nyugi (mondom ezt úgy, hogy hasonló cipőben járok, mint te :) )
2012. nov. 25. 15:18
 5/27 A kérdező kommentje:
nem tudom,szerintem volt ovum mert tojásfehérjés takonyszerű cucc volt egy ideig.és te milyen helyzetben vagy utolsó?
2012. nov. 25. 19:42
 6/27 A kérdező kommentje:
2012. nov. 26. 19:05
 7/27 A kérdező kommentje:
2012. nov. 27. 04:58
 8/27 anonim ***** válasza:
Igen, úgy néz ki, hogy megvolt :)
2012. nov. 27. 08:49
 9/27 A kérdező kommentje:
elvileg 31-en kellene megjonnie.szerintetek eselyesek vqgyunk a babara?
2012. nov. 27. 10:25
 10/27 anonim ***** válasza:
Én nem zárnám ki a terhesség esélyét :) Majd írj, hogy mi lett. Drukkolok! :)
2012. nov. 27. 19:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!