Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem bírok magammal szerintetek...

Nem bírok magammal szerintetek volt ovum a görbém alapján? és ha volt akkor mikor?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 17. 06:16
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem volt, 9-én, de pont nem voltatok együtt.
2012. nov. 17. 07:36
 2/4 A kérdező kommentje:
nem tudom mert a ciklus.hu a 16-ra tette az ovut.október 21-26-ig volt meg a menstruációm.
2012. nov. 17. 07:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ugye tudod, hogy ez a gorb igy semmit se er, mivel pont a ciklus elso fele de tenyleg pont az elso 14 nap nincs rajta, amibol latni lehetne hogy mikor volt nagyobb holeeeses. Ha ezt nezem, lehet hogy mar a 12-13. napon megvolt az ovu, de ha csak az eddigi gorbet veszem, akkor meg nem is volt. ugyhogy legkozelebb probalj meg a ciklus elso feletol meregetni.
2012. nov. 17. 08:10
 4/4 A kérdező kommentje:

milyen??

[link]

2012. nov. 18. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!