Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet baba a tünetek alapján?

Lehet baba a tünetek alapján?

Figyelt kérdés
6-án kellett volna megjönnie. Tegnap reggel óta minimális barnázás van. Korábban is barnával kezdődött, de fél napra rá mindig erősen megjött, most meg éppenhogy van valami. Kb 1 hete hőhullámaim vannak, főleg éjjel, és rengeteget járok pisilni, pedig nem iszok eleget közel se... Ja és az elmúlt másfél hétben többször volt majdnem megjön érzésem, és többször ment a hasam, vagy épp ellenkezőleg, nem tudtam wc-re menni... Szerintetek?
2012. nov. 7. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
Pár nap múlva csinálj egy tesztet.Csak találgatni tudnék.Védekeztetek?
2012. nov. 7. 22:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem védekeztünk, tervezett baba lenne :)
2012. nov. 7. 22:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy baba de ne éld még bele magad. Tesztet miért nem csinálsz???
2012. nov. 8. 11:53
 4/8 A kérdező kommentje:
MĂşlt hĂłnapig folyton teszteltem, Ăşgy dĂśntĂśttem,most visszafogom magam. Kedd reggel teszteltem, az mĂŠg negatĂ­v volt... :/
2012. nov. 8. 14:12
 5/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, telefonról írtam, valamiért szétesett.. szóval újra.. Múlt hónapig folyton teszteltem, úgy döntöttem,most visszafogom magam. Kedd reggel teszteltem, az még negatí­v volt... :/
2012. nov. 8. 18:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Kb 10-én kimutatja ha az vagy.Nekem Kimaradás után 4 nappal mutatta ki.Előtte való napokban negatív volt.
2012. nov. 8. 20:57
 7/8 A kérdező kommentje:
Péntek reggel pozitívat teszteltem, de azóta megjött. Ilyenkor mi van?
2012. nov. 10. 19:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Valaki nek megjön még az eslő hónapban. Olyan is van nagy ritkán, hoyg végig menstruál a tehessgé alatt. De legvalószínűbb , hogy terhes voltál, csak el is ment a baba:((
2012. nov. 11. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!