Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet e baba? Tünetek lent.

Lehet e baba? Tünetek lent.

Figyelt kérdés
A szokottnál 2nappal hamarabb jött meg semmi előjel nélkül. Semmi fájdalmam sincs pedig eddig őrült görcseim voltam. Napok óta aluszékony vagyok. Nagyon fura nekem most ez az egész. Szerintetek mitől van ez?
2011. dec. 27. 23:36
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos én azt mondom nem valószínű, persze ki sem zárható.

A menstruáció soha nem tünete a terhességnek. A legelső érdemi tünete a menstruáció elmaradása.

Akinek várandósság alatt megjön, ott általában más a vérzés. Más a színe, a mennyisége, az állaga. Ha nálad ugyanolyan, mint szokott, akkor nem hiszem, hogy baba lenne :(

A szavam persze ne vedd szentírásnak, csak egy válaszoló vagyok, aki két sorból ismeri a szervezetedet, ha úgy érzed van benne ráció, hogy terhes vagy, tesztelj nyugodtan, én drukkolok nektek :)

2011. dec. 28. 01:11
 2/2 anonim ***** válasza:
En is voltam ugy, hogy beképzeltem a tuneteket és reménykedtem, hogy baba van. De nem akarlak elkeseríteni, ha meseselsz,akkor szerintem nem vagy terhes.
2011. dec. 28. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!