Még több fejlemény?! Lányok Sos! Félek.
Sziasztok!
Már egy jó ideje rágom a kefét... Ma van 34 napja, hogy szexeltem a barátommal 1 percig óvszer nélkül, ő eggyáltalán nem élvezett el. Utánna 3 nappal megjött, szerintem kevesebb volt a vérzés. Aktus után 17 nappal reggeli teszt - ! Aktus után 31 nappal 2. pisiből teszt - ! Tegnap kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A cicijeim érzékenyek, száraz vagyok, semmi folyás. Ma reggel teszteltem ( ez volt az aktus utáni 34. nap ), - lett! Mi van velem? Csak késik? Megölöm magam az idegességtől... Majd megírom mi lett velem... Köszönöm az eddigi is sok segítséget!
Három negatív teszt + mensi= nem vagy terhes. Lehet, hogy már az idegességtől késik.
Nekem is három tesztem negatív lett és még mindig nem jött meg. :(
Nem vagy terhes. Ennyi negatív teszt ennyi idővel a szex után nem téved. Nyugodj meg.
ha jól számolom, 31 napja jött meg utoljára, és tegnap, a 30. napra kellett volna megjönnie. Nekem egyszer 6 napot késett úgy, hogy nem volt semmilyen szex. Egy nbap késés még teljesen természetes, főleg ha ennyit stresszeled magadat.
Kérlek, hidd el nekünk meg a teszteknek is, hogy nem vagy terhes, és lazíts. :-) Élvezd a szexet, amíg meg nem jön. :-)
azért nem jön meg, mert görcsölsz rajta!!!!!!!!
nyugodj meg bujj össze pároddal az este, reggelre folyni fog belőled a vér!
nyugi nem vagy terhes, de ha ennyire idegeskedsz raja, miért nem mész el dokihoz a sok teszt helyett????
jól megírta mi lett.
az esetek többségében nem szokták megírni. no mind1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!