Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még több fejlemény?! Lányok...

Még több fejlemény?! Lányok Sos! Félek.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy jó ideje rágom a kefét... Ma van 34 napja, hogy szexeltem a barátommal 1 percig óvszer nélkül, ő eggyáltalán nem élvezett el. Utánna 3 nappal megjött, szerintem kevesebb volt a vérzés. Aktus után 17 nappal reggeli teszt - ! Aktus után 31 nappal 2. pisiből teszt - ! Tegnap kellett volna megjönnie, de még mindig semmi. A cicijeim érzékenyek, száraz vagyok, semmi folyás. Ma reggel teszteltem ( ez volt az aktus utáni 34. nap ), - lett! Mi van velem? Csak késik? Megölöm magam az idegességtől... Majd megírom mi lett velem... Köszönöm az eddigi is sok segítséget!

2009. aug. 17. 10:08
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak késik. 100 tesztet csináltál, 1 sem(!) lett pozitív.
2009. aug. 17. 10:13
 2/8 anonim ***** válasza:
Késik simán. A menstruációt sok minden befolyásolja (kis túlzással még az is, hogy ugatott-e szomszéd kutyája az éjszaka vagy nem) Ne parázz, mert nem hiszem, hogy bármi alapja van annak, hogy komolyan gyanakodni kelljen a terhességre.
2009. aug. 17. 10:13
 3/8 anonim ***** válasza:

Három negatív teszt + mensi= nem vagy terhes. Lehet, hogy már az idegességtől késik.

Nekem is három tesztem negatív lett és még mindig nem jött meg. :(

2009. aug. 17. 10:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem vagy terhes. Ennyi negatív teszt ennyi idővel a szex után nem téved. Nyugodj meg.

ha jól számolom, 31 napja jött meg utoljára, és tegnap, a 30. napra kellett volna megjönnie. Nekem egyszer 6 napot késett úgy, hogy nem volt semmilyen szex. Egy nbap késés még teljesen természetes, főleg ha ennyit stresszeled magadat.

Kérlek, hidd el nekünk meg a teszteknek is, hogy nem vagy terhes, és lazíts. :-) Élvezd a szexet, amíg meg nem jön. :-)

2009. aug. 17. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Igaza van az előttem írónak! Amúgy nekem sem jött meg pár napig. Szeretkeztünk egy jót a párommal és (elvileg ilyenkor a méh is összehúzódik) rögtön rá meg is jött! Tuti ez segített, de már meg is kellett jönnie! Terhes biztos nem vagy! Tízezer százalék!
2009. aug. 17. 12:30
 6/8 anonim ***** válasza:

azért nem jön meg, mert görcsölsz rajta!!!!!!!!

nyugodj meg bujj össze pároddal az este, reggelre folyni fog belőled a vér!

nyugi nem vagy terhes, de ha ennyire idegeskedsz raja, miért nem mész el dokihoz a sok teszt helyett????

2009. aug. 17. 17:50
 7/8 anonim ***** válasza:

jól megírta mi lett.

az esetek többségében nem szokták megírni. no mind1

2010. jan. 28. 10:39
 8/8 anonim ***** válasza:
Sajnos tök igazad van, kedves előttem szóló.
2010. jan. 28. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!