Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Segitenétek nekem? Nem tudom,...

Csumpi80 kérdése:

Segitenétek nekem? Nem tudom, hogy mit gondoljak!

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Azzal kezdeném hogy rendszeres 28napos ciklusaim vannak.Nem szedek fogamzásgátlót,és nem is védekezzünk semilyen módon.

Mensim nov19-én jött meg.20.-án reggel rosszul lettem,levert a viz,rázott a hideg,és soha nem érzett hányingerem volt!(Hányni nem tudtam)Bevettem egy gyógyszert és semmi gondom nem volt a mai napig!2napja iszonyat fejfájásom van,hányingerem,és olyan fáradt és álmos vagyok mint aki még életében nem pihent/aludt!!A kérdésem az lenne,hogy szerintetek elképzelhetö az,hogy még menstruáciom elött teherbe estem,és most észlelek tüneteket???

Elözö terheségemnél is az elsö hónapban menstruáltam!

Elöre is köszönöm a válaszokat!

Üdv.

2012. nov. 24. 19:09
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát ha te hajlamos vagy erre akkor szerintem inkább vegyél egy tesztet.
2012. nov. 24. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!