Teherbe estem ciklus elején? Aki így esett teherbe segitenétek?
Figyelt kérdés
ut. vérzésem szept.21 én volt. ciklus 10 napján együtt voltunk párommal. ennek 15 napja . néhány napja menstruáció szerű érzéseket érzem a méhemben , és 2 napja émelyeg a gyomrom. Ma reggel pedig erős hányingerrel ébredtem és a mensis érzés mindig megvan . Azt olvastam hogy 14 nap után érezhetőek a tünetek . Mivel én irom mikor vagyunk együtt pont ilyenek miatt , 15 napja volt ,ez lehetséges lenne ? Van aki igy esett teherbe ? Mutatná a teszt ? Nincs más oka a rosszullétemnek a fiamnál éreztem ezt terhesség elején. Hirtelen jön és hiretelen múlik a rosszullétem reggel óta .2012. okt. 15. 13:01
1/4 anonim válasza:
Miért nem tesztelsz? Mi nem tudjuk megmondani, hogy te most terhes vagy-e vagy sem. Természetesen elképzelhető, hogy a 10. nap körül volt peteérésed, az már nem is annyira a ciklus eleje, bizonyára többekkel megtörtént ilyesmi. Szóval tesztelj, ha már tüneteket érzel, akkor kimutatja.
2/4 A kérdező kommentje:
tesztelek csak azért kérdeztem kimutatja e . 33 napos a ciklusom. a gyomrom nem rontottam el ez biztos, vagy vírus, de akkor miért feszül a méhem napok óta vagy teherbe estem újra.
2012. okt. 15. 13:09
3/4 anonim válasza:
Miért kérdezel, ha nem fogadod el a választ?
Elhisszük, amit érzel, de ettől még bármi lehet, terhesség is, de még front is, én is szarul vagyok, pedig nem vagyok terhes, csak a fűtés nem bírta követni a hirtelen több fokos melegedést, és sülünk meg.
2 hetes terhességet már kimutatnak a tesztek, próbálkozz!
4/4 anonim válasza:
Nézd, én nem voltam kétségbe a tüneteidet. Azért írtam, hogy tesztelj, mert ha ezeket valóban terhesség okozza, akkor már kimutatja. Egyébként meg való igaz, hogy ezek mástól is lehetnek, vírus is, az meg hogy feszül a méhed normális a ciklus 2. felében. Nekem is szokott terhesség nélkül is. Szóval ez még bármi lehet, itt nem fogod megtudni a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!