Ciklus.hu segítenétek?
Figyelt kérdés
Nem bírok eligazodni rajta,nem tudom felvinni az ehavi görbémet,ne nevessetek ki de még nem csináltam ezt és annyira profik vannak itt minden elismerésem. Szeretném ha segítenétek2009. júl. 21. 13:39
1/6 anonim válasza:
Mikor belepsz ott van oldalt,hogy normal nezet..katt ra,akkor kidob neked 1 naptarat..rakattintasz a kivant napra 1x es ramesz hogy nap reszletei..ott be tudod irogatni ,amit szeretnel,ha van kerdesed,akkor kerdezz nyugodtan..segitek amiben tudok :)
2/6 anonim válasza:
Én is sokáig kerestem, hová kell a hőt beírni. A termékenységi vizsg., vagy vmi ilyesmi.
3/6 anonim válasza:
Ha rakattintottal a nap reszleteire akkor ezt fogod latni ------> Menstruáció Termékenységi vizsgálatok
Adatok rögzítése: megadáshoz / módosításhoz kattintson ide
ott tudod beirni..
4/6 A kérdező kommentje:
Probálkozásom folyamatban......
2009. júl. 21. 15:10
5/6 anonim válasza:
Oksi.. meg itt vagyok egy negyed orat,majd szolj,ha sikerult,vagy ha nem akkor is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!