Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Reménysugár vagy önámítás?

Reménysugár vagy önámítás?

Figyelt kérdés

Röviden: már egy éve próbálkozunk a babával, több probléma is felmerült - eddig csak nálam -, de már kezelés alatt állok. Minden hónapban ovu után elkezd fájni a cicim, nem vészes, de aludni nem igazán tudok rajta, és csak a nem várt előtt 1 nappal múlik el. Ebben a ciklusban viszont nem, azt hittem megúszom, de ma szörnyen elkezdett fájni, de csak a jobb mellem. A cilusaim 26-29 naposak, múlt hónapban 29, előtte három hónapig 26 napos volt, elvileg 26-27-re nem várom, de a luteálisom nem szokott több lenni 11-12 napnál sajnos, (ovu kb. nov. 12-13-án lehetett).

Kérdésem: volt esetleg valaki, aki a "másfajta" cicifájásból tudta, hogy baba van, vagy ez az egész csak az időjárásnak meg a hormonoknak köszönhető? Volna értelme tesztelni vagy ne is ámítsam magam?

Köszönöm előre is a válaszokat!

2012. nov. 23. 15:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Minden hónapban találok valamit, ami más, mint korábban, és kezdem azt hinni, hogy na, most bejött, és most érzem, és rájöttem előbb, stb, stb. Én azt mondanám, hogy felejtsd el. Ha késik, tesztelj és megtudod, de a megérzéseidre ne hagyatkozz. Ha nagyon akarsz babát, úgy is másképp fogod magad érezni és reménykedni fogsz. De hidd el, hónapok mehetnek így el, és egy idő után ez rengeteg energiát elvesz. Semmi értelme.
2012. nov. 23. 16:06
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem mindig megvoltak a terhestüneteim úgy, hogy nem is voltam terhes, aztán amikor meg terhes lettem, de még nem tudtam róla, akkor meg semmit sem éreztem, igazából nem is gondoltam rá, eszembe se jutott szinte egész nap.

Lehet, hogy pont ezért sikerült, mert nem görcsöltem ennyit rajta, mint azelőtt. Az agyunk nagyon sok mindenre képes.

Igaza van az első válaszolónak, szerintem is várd meg a nemvárt napját, és csak akkor tesztelj. Most még kizártnak tartom, hogy kimutatná, és csak csalódnál.

2012. nov. 23. 16:17
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy válaszoltatok!

Igazából nem görcsölök rajta, már hónapok óta nem figyelem a "jeleket", csak ez most nagyon feltűnt, mert nagyon fáj. Azért kérdeztem rá, hátha valakinek ez a dolog jelentett már babát, persze mindenki más, csak érdeklődtem.

Hosszú idő után egy kis biztatásra vágytam, de igyekszem a realitás talaján maradni.

2012. nov. 23. 16:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Második vagyok.

Nem akartalak letörni, persze, hogy jelenthet terhességet, csak ezt igazából még senki nem tudja megerősíteni, még a teszt sem. Csak azért írtam, hogy várj még a teszteléssel, mert én ezt eljátszottam akkor is, emikor terhes voltam, és az első két tesztem még nagítv lett, mert túl korai volt, és csak a harmadik lett pozitív, és ne tudd meg, milyen csalódás volt számomra, amikor még nem mutatta ki. Utólag pedig tudom, hogy ráadásul teljesen értelmetlen csalódás volt.

2012. nov. 23. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!