Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni egy olyan...

Mit lehet tenni egy olyan emberrel aki hazugságokból építette fel "önmagát"?

Figyelt kérdés

Régebben találkozgattam egy sráccal, de nekem valami nem volt tiszta, és inkább úgy döntöttem, hogy nem kezdek vele.

Olyanokat hazudott, hogy motorversenyen karambolozott és fél évig kórházban volt (nincs is jogsija), hogy 100.000 forintos órát vett az állítólagos exbarátnőjének, hogy 16!!! évesen pénzt hajtott be és a Balaton mellől hozatott bort egy estére. Aztán ahogy jobban megismertem, rájöttem, hogy ők sosem voltak ebben az anyagi helyzetben. Mielőtt bárki félreértene, engem nem az zavart, hogy nem dúskált a pénzben, hanem az, hogy hazudott. Mindenről hazudott és fogalmam sem volt, hogy ő ki is valójában. Elmondtam neki akkor, hogy nem szeretnék vele kapcsolatot, mert nem őszinte ember.

A napokban ismét megkeresett, hogy egészségügyi menedzser lett és ősszel akar venni egy házat, és találkozzunk.

Ismét elmondtam neki, hogy nem akarok kapcsolatot.

DE! Elgondolkoztam, és rájöttem, hogy sajnos ő elhiszi mindezt. Elhiszi azokat a meséket, amikkel másokat ámít. Mit lehet tenni egy ilyen személlyel? Semmiképp sem akarok együtt lenni vele, de szerintem abnormális a viselkedése. A szülei elhagyták 14 éves korában, lehet, hogy ez a magyarázat a viselkedésére?

2012. júl. 1. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
van egy ilyen betegség, amikor az agy kitalál mindenféle dolgokat, és ezt ő elhiszi, úgy értelmezi ezek tényleg megtörténtek. már nem tudom mi a betegség neve, de lehet hogy ki kéne vizsgáltatni. :(
2012. júl. 1. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Bizonyára nem tudott megbírkózni a valósággal ezért felépített egy álomvilágot magában...ha tényleg el is hiszi. Szakember kell ehhez.
2012. júl. 1. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
ww.kamaszpanasz.hu/hirek/lelek/2031/beteges-hazudozo
2012. júl. 1. 21:55
 4/5 anonim válasza:

Engem a főnökömre emlékeztet. Ő Olyanokat szokott mesélni, hogy Skóciában kastélya van, hogy egyszer vásárolt 20 db audit az audi gyárból magának, a katonai főiskolán tanár, folyékonyan beszél angolul, stb. Persze egytől egyik hazugság. Volt, hogy egy rendezvényen úgy tett mintha valami maffia vezér lenne és titkos kézjelekkel mutogatott a nem létező embereinek. Még a telefon csengőhangja is a keresztapa zenéje.

Ő már kb. 40 éves. Szerintetek?

2014. máj. 28. 15:20
 5/5 A kérdező kommentje:

Utolsó.

Jesszus ez nagyon durva....akkor az ismerős srác még elég szolid. Bár szerintem évek kérdése és ő is "maffiafőnök" lesz...

2014. máj. 29. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!