Miért lehet ez? Feszülnek a melleim, (mint mikor szoptattam, talán tej is van benne, de nem merem megnyomni), émelygek, nagyon fáradtnak érzem magam és görcsölget a méhem.
Figyelt kérdés
Ebben a hónapban 9-én jött meg, de kevesebb volt mint máskor és rövidebb is. Ma reggel csináltam egy tesztet, de negatív. Ebben a hónapban naptár szerint tegnap volt ovu-m,de az előző mensim furcsán más volt. Van már 3 kislányom, de ilyet még nem tapasztaltam. Jó lenne, ha írna valaki aki járt már így, mert én totál össze vagyok zavarodva.:-/2012. nov. 22. 18:40
1/2 IllésEszter válasza:
Igazából amikor teherbeesik vki és mégis menstruál, akkor mgváltozik a mensese. Illetve a tüneteid is erre utalnak. Hogyan védekeztek a pároddal?
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod!!! :-) Örültem, hogy valaki ide nézett!Igazából Sehogy...:-) Szeretnénk egy negyedik babát! :-)
Tegnap teszteltem és kicsit késve kijött egy nagyon halvány alig látható csík...holnapután megismétlem...hátha..ennek még nem merek hinni. Annyi olyat olvastam itt, hogy az időn túli halvány csík semmit nem jelent..:-/
2012. dec. 2. 09:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!