Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap-mára nem vártam. Eddíg...

Tegnap-mára nem vártam. Eddíg még nem is jött meg, bár egy pivit görcsölget a hasam néha. A hömet most mértem,37,1. lehet, hogy mégis sikerült?

Figyelt kérdés
2 napja csináltam egy tesztet,az negatív volt...
2012. szept. 7. 12:25
 1/8 A kérdező kommentje:
"picit"
2012. szept. 7. 12:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Hát a görcs az lehet a mensi jele és a terhességé is. Szóval az időben kell bízni:S

Sztem holnap reggel tesztelj, ha van baba már kimutatná!

Majd írd meg mi a helyzet.

Én szurkolok! :D

2012. szept. 7. 12:28
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi :)

igazából csak azon lepödtem meg,hogy ilyen magas a höm. soha nem szoktam mérni,de most kíváncsi voltam. majd írok mi lett!

2012. szept. 7. 12:29
 4/8 anonim ***** válasza:
És mikor mérted a hődet?Reggel ébredéskor?Mert ha nem,akkor az nem a valós hőd!!Ha tegnapra nem vártad,akkor az jó jel,hogy nem jött meg.Meg a hasgörcsölgetés is jó jel lehet.Nekem is görcsölt.Ha ma sem jelentkezik mensi,akkor holnap reggel,első vizeletből csinálj tesztet.
2012. szept. 7. 12:41
 5/8 A kérdező kommentje:

most az elöbb mértem a höm.akkor ez most nem számít?

ha ma nem jön meg,holnap reggel tesztelek.

2012. szept. 7. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
A reggeli hő számít,amikor felébredsz,és még mielőtt felkelnél az ágyból,akkor kell mérni.Azt hívják ébredési hőnek,és az a mérvadó.A nap folyamán változik a hőd,elég pl ha kimész pisilni,már nem ugyan azt az eredményt kapod mint reggel ébredés után.Ezért kell reggel mérni!!Úgyhogy a nap közbeni hő nem számít.Ha nem jön meg,akkor csinálj tesztet holnap reggel első vizeletből!Ha esetleg nega lesz de továbbra sem jön meg,akkor 3-4 nap múlva ismételj!
2012. szept. 7. 13:15
 7/8 anonim ***** válasza:
Ja és a hőt nem hónaljban,hanem szájban nyelv alatt,vagy hüvelyben kell mérni.
2012. szept. 7. 13:16
 8/8 A kérdező kommentje:
ok,köszi!
2012. szept. 7. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!