EZ már tuti, hogy baba ugye? NEm tévedhet a teszt? CSak ezt az egyet csinaltam, és már 8. napja vagyok mensi után. Semmi vérzés nemjelentkezett!
És te hány nappal csinaltad mensi után?
Nekem elég hihetetlen ez az egész!Fél éve volt egy cisztám, és okozott fájdalmakat...meg lett tőle egy pozi halvany tesztem, bár akkor össze vissza pecsételtem és barnáztam. vagy 3hétig. De most semmi ilyesmi nincs, de félek nehogy csalódás érjen!
Hát csak háziorvoshoz megyek, holnap! De az nem fog megultrahangozni, beutalot csak vagy 3hét mulvára kapok...mert külföldön élek itt más a rendszer..:S
Viszont nekem voltak hasszurkák meg minden...mára már nem érzem ugy őket mint az elmult 2hétben!De azt olvastam ez a méhnek a húzódásától van meg ilyesmik...és ne aggodjak...
Csak az a ciszta, ami volt.... de lehet hogy csak ráparázok, mert semmi vérzésem sincs. mint annak idején.
És ezt a teszt jóval erőssebb pozi lett mint az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!