Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » EZ már tuti, hogy baba ugye?...

EZ már tuti, hogy baba ugye? NEm tévedhet a teszt? CSak ezt az egyet csinaltam, és már 8. napja vagyok mensi után. Semmi vérzés nemjelentkezett!

Figyelt kérdés
[link] Jpg
2012. nov. 21. 11:38
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
Bocsi: [link]
2012. nov. 21. 11:39
 2/17 gabszem ***** válasza:
100%
Hát ez elég egyértelműnek látszik! Gratulálok!
2012. nov. 21. 11:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok.
2012. nov. 21. 11:41
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanilyet teszteltem én is ma délelőtt. Szerintem elég határozott a vonal, és mivel menszi se jelentkezik, jó esélyünk van arra, hogy nem téves az eredmény.
2012. nov. 21. 11:41
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Jöttél dicsekedni,mi? :) Viccelek csak:) Ez már 1értelmű,gratulákok!!!:)
2012. nov. 21. 11:43
 6/17 A kérdező kommentje:

És te hány nappal csinaltad mensi után?

Nekem elég hihetetlen ez az egész!Fél éve volt egy cisztám, és okozott fájdalmakat...meg lett tőle egy pozi halvany tesztem, bár akkor össze vissza pecsételtem és barnáztam. vagy 3hétig. De most semmi ilyesmi nincs, de félek nehogy csalódás érjen!

2012. nov. 21. 11:44
 7/17 A kérdező kommentje:
Mivan, ha megint csak a ciszta "játszik velem"?
2012. nov. 21. 11:48
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
4-es vagyok, aki ma tesztelt ugyanilyet. Én hétfőre nem vártam, tehát 2-3 napja maradt csak ki a menszi, de rögtön kijött a 2 erős vonal. Éreztem fura dolgokat, pl mellem lüktetgetett, hasam belsejében tompa érzés, szagokat éreztem, ennék állandóan, kívánok dolgokat. 2.babánk lenne, tehát gyanús volt az egész, ez a sok tünet. Ja, és ami a leggyanúsabb volt, hogy nemvárt előtt nem voltak a megszokott petefészek szurkák, menszi görcsök. Te mikor mész orvoshoz?
2012. nov. 21. 11:52
 9/17 A kérdező kommentje:

Hát csak háziorvoshoz megyek, holnap! De az nem fog megultrahangozni, beutalot csak vagy 3hét mulvára kapok...mert külföldön élek itt más a rendszer..:S

Viszont nekem voltak hasszurkák meg minden...mára már nem érzem ugy őket mint az elmult 2hétben!De azt olvastam ez a méhnek a húzódásától van meg ilyesmik...és ne aggodjak...

Csak az a ciszta, ami volt.... de lehet hogy csak ráparázok, mert semmi vérzésem sincs. mint annak idején.

És ezt a teszt jóval erőssebb pozi lett mint az.

2012. nov. 21. 11:59
 10/17 A kérdező kommentje:
Egyebkent köszönöm a gratulációkat, de azért még parázok!
2012. nov. 21. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!