Pénteken kellett volna megjönnie, még mindig semmi vérzés, de tegnap is meg ma is negatív teszt. Ilyenkor mi a fene van?
A p.é. körüli tüneteket is később érzékeltem, mint szoktam... Most a hasam is egyre erősebben fáj.
Lehet az, hogy sokat stresszelek mostanában, és ezért az egész ciklus elhúzódik?
Védekezünk mindig rendesen, és nagyon nem kéne most még egy baba egy 8 hónapos meg egy 2 éves mellé...
Gondolom csak késik, de attól is félek, hogy akkor meg más baj lehet.
Tudtok nekem vmi okosat mondani azon kívül, hogy menjek orvoshoz? :) Leghamarabb szerdán tudok ugye most egyáltalán időpontot kérni.
Nem szedek fogamzásgátlót, de mivel mindig használtunk gumit, és már a két negatív teszt után azt hiszem elég kicsi az esély a babára, de olyan ideges vagyok, hogy azt el nem tudom mondani...
Egyszer régebben volt olyan, hogy majd egy évig leállt a ciklusom. Akkor voltam olyan hülye, hogy el se mentem orvoshoz (mivel egyedül éltem, nem volt kérdés, hogy vmi nem oké...) Lehet most is ez lesz, de ez a bizonytalanság borzasztó. Főleg, hogy ha mégis bébi lenne, akkor a legrosszabbat kellene elviselnem :(.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!