Van, aki ilyen értékekre szed gyógyszert? Glukóz 0' 4,8 mmol/l Glukóz 60' 4,2 mmol/l Glukóz 120' 3,9 mmol/l Inzulin 0' 6,2 Inzulin 60' 62,9 Inzulin 120' 32, 0
Nekem a 120 perces inzulinom 2 alatt van, és így is azt mondta ma a nődoki, hogy érdemes lenne megpróbálni a Metformint, mert így is segíthet, hogy nincs IR.
Szerintem ez a 62-es meg 32-es érték nem olyan alacsony.
nekem is visszaesett a 120nál a cukrom, így IRt mondtak rá és gyógyszert szedek (2x500 mg Merckformin XR). Az mindegy, hogy az inzulin beleesik e a határértékbe, attól még lehet IR.
Szerintem szedd és remélem a harmadik inszem már sikerül. Mi még nem próbáltuk. Talán mostanában.
Szia!
Nem tudom segítek-e, hátha...
Nekem ugyan nem csináltak ir vizsgálatot, de a mensmentisben az endokrinológus azt mondta, hogy mivel a 120 perces vércukrom alacsonyabb a 0 percesnél, szinte biztos az IR.
Én 3*500 merckformint szedek,odafigyelek a kajára és mozgok.
Nagyon hamar megszűntek a tüneteim (közti vérzés,többször egy ciklus alatt). Most már remélem hamarosan a baba is jön.
Ja, és amúgy meg a hormoneredményeim rendben vannak/voltak, mègis tüneteket okozott az IR.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!